Jouw partner in finance opdrachten

We zijn gespecialiseerd in financial control, business control, project control, internal control en audit, risk & compliance.

Diversiteit aan opdrachtgevers & opdrachten

Ons netwerk is groot, dus ook de diversiteit aan opdrachtgevers en type opdrachten. Onze opdrachtgevers zijn productie- en handelsondernemingen (zoals DSM, Refresco en Bol.com), onderwijsinstellingen (zoals TU Delft en Curio (voorheen ROC)), zorginstellingen (zoals Dianet en De Leyhoeve) en financiële instellingen (zoals ABN AMRO, De Volksbank, Dasym en Rabobank). Ook werken we veelvuldig samen met het MKB (in retail, bouw, techniek, ICT, handel en productie). Onze duidelijke focus ligt op finance, control & risk opdrachten op HBO en WO niveau, van controller tot CFO. We kunnen je bemiddelen voor zowel waarnemende opdrachten als specifieke projecten.

Heldere en transparante afspraken

De basis van een goede samenwerking is dat er duidelijke afspraken worden gemaakt met duidelijke contracten, tarieven die transparant zijn en facturen die op tijd worden betaald.

Oog voor de mens achter de cijfers

Er wordt veel tijd geïnvesteerd in de relatie, zowel in de kennismaking, als in het beheer van de relatie.

We vinden het van belang om in het vizier te krijgen welke opdrachten jou aanspreken en brengen dit goed in kaart. Gedurende en op het einde van iedere opdracht wordt de opdracht samen met de klant geëvalueerd. Deze evaluaties worden als zeer prettig ervaren door de financials en onze opdrachtgevers.

Groei

We werken graag met financiële professionals die blijvend vooruitgang zoeken in hun werk. Ook werken wij graag met professionals die met ons willen meedenken. Het aanbrengen van opdrachten bij ForFinancials wordt erg gewaardeerd en wordt dan ook met een aantrekkelijke incentive beloond indien de opdracht door ons wordt ingevuld.

Ook interesse om met ForFinancials samen te werken? Je kunt je direct inschrijven of mail je cv en contactgegevens met een korte toelichting en je ontvangt spoedig een reactie.

Referenties

“De coachgesprekken met Manon heb ik als zeer prettig, energierijk en veilig ervaren. Manon oordeelt niet en dat geeft een veilig gevoel. Het was enerverend, verrijkend en aan iedereen aan te raden!”

Salina van den Nieuwenhuizen, Riskmanager, De Volksbank (individuele coaching)

“Ik ben in oktober 2016 gestart aan mijn eerste opdracht bij DSM via ForFinancials. Ik heb Manon leren kennen als een open en eerlijk persoon die zich aan haar afspraken houdt en erg betrokken is bij het welzijn van de ZZP’er. Het houdt niet op bij het plaatsen van de ZZP’er, tijdens de opdracht wordt er met alle partijen goed contact gehouden. Ik ben erg blij zoals de samenwerking en de communicatie nu verloopt en hoop nog lang met Manon samen te mogen werken.”

Jerrel Wolfgang, finance professional

“Het contact met ForFinancials is altijd direct en hartelijk.  Manon probeert niet het onderste uit de kan te krijgen en al helemaal niet ten koste van de Interim Professional. Haar intake en voorbereiding zijn goed, waardoor ik zelf ook met een goed gevoel en gedegen geïnformeerd op intake ga bij de opdrachtgever.”

Erik Knol, finance professional

“Via ForFinancials heb ik een aantal leuke opdrachten mogen doen bij ABN Amro, ASN, BLG en SNS Bank op het gebied van Costmanagement. De kracht van ForFinancials zit in de persoonlijke betrokkenheid bij de opdrachten. Het gaat niet alleen om de opdrachtgever, maar ook het welzijn van de zzp’er wordt goed in het oog gehouden. Dat schept onderling een sterk vertrouwen en een mooie basis voor een fijne samenwerking. Daarbij is de “drive” van Manon om de perfect match te laten ontstaan absoluut de haarlemmerolie.”

Cees Cnossen, finance professional

“Bij ForFinancials is meteen duidelijk dat het om meer gaat dan een snelle invulling van de interim opdracht. ForFinancials straalt uit dat het de belangen van de klant, maar ook die van de interim manager, in de gaten houdt en zoekt continu naar oplossingen. De contacten zijn vanaf het eerste moment positief en voortvarend geweest. Manon weet iedereen op de juiste manier te benaderen, zonder het doel uit het oog te verliezen. Deze doortastendheid heeft mij geholpen in mijn opdracht. Manon stelde de juiste vragen en dacht mee over de uitdagingen waar we tegen aan liepen.”

Antoine van Wijk, finance professional

Alle reviews

Ook interesse om met ForFinancials samen te werken? Je kunt je direct inschrijven of mail je cv.

© ForFinancials