Jouw partner in finance en control opdrachten

We zijn gespecialiseerd in financial control, business control, project control en rollen als finance manager, manager business control en CFO. Daarnaast zijn we sterk in verander- en verbeteropdrachten.

 

Diversiteit aan opdrachtgevers & opdrachten

Ons netwerk is groot, dus ook de diversiteit aan opdrachtgevers en type opdrachten. Onze opdrachtgevers zijn productie- en handelsondernemingen (zoals DSM, Refresco en Bol.com), onderwijsinstellingen (zoals TU Delft en Curio (voorheen ROC)), zorg- en welzijnsinstellingen (zoals Dianet en Versa Welzijn) en financiële instellingen (zoals ABN AMRO, De Volksbank, RNHB en Rabobank). Ook werken we veelvuldig samen met het MKB (in retail, bouw, techniek, ICT, handel en productie). Onze duidelijke focus ligt op finance en control opdrachten op HBO en WO niveau, van controller tot CFO. We kunnen je bemiddelen voor zowel waarnemende opdrachten als specifieke projecten.

Heldere en transparante afspraken

De basis van een goede samenwerking is dat er duidelijke afspraken worden gemaakt met duidelijke contracten, tarieven die transparant zijn en facturen die op tijd worden betaald.

Oog voor de mens achter de cijfers

Er wordt veel tijd geïnvesteerd in de relatie, zowel in de kennismaking, als in het beheer van de relatie.

We vinden het van belang om in het vizier te krijgen welke opdrachten jou aanspreken en brengen dit goed in kaart. Gedurende en op het einde van iedere opdracht wordt de opdracht samen met de klant geëvalueerd. Deze evaluaties worden als zeer prettig ervaren door de financials en onze opdrachtgevers.

Verbinden

Wij brengen vakgenoten bij elkaar door middel van intervisie en het programma Meesterlijk Zelfstandig. Een waardevol netwerk van vakgenoten om verdere professionaliteit te realiseren.

Groei

We werken graag met financiële professionals die blijvend vooruitgang zoeken in hun werk. Ook werken wij graag met professionals die met ons willen meedenken. Het aanbrengen van opdrachten bij ForFinancials wordt erg gewaardeerd en wordt dan ook met een aantrekkelijke incentive beloond indien de opdracht door ons wordt ingevuld.

Ook interesse om met ForFinancials samen te werken? Je kunt je direct inschrijven of mail je cv en contactgegevens met een korte toelichting en je ontvangt spoedig een reactie.

Referenties

“De interim wereld kan een vluchtig en onpersoonlijk karakter hebben. Bij ForFinancials worden deze kenmerken volledig weggenomen. Of er nou sprake is van een opdracht of niet, het maakt geen verschil, het contact is er altijd en blijft persoonlijk. Ik ben er van overtuigd dat een dergelijke relatie bijdraagt aan meer dan alleen het vervullen van een interim opdracht. De interimmer komt meer tot zijn recht, wat weer van waarde is voor alle partijen.”

Maurice Kleinpenning, finance professional (interim bemiddeling)

“Ik ben in oktober 2016 gestart aan mijn eerste opdracht bij DSM via ForFinancials. Ik heb Manon leren kennen als een open en eerlijk persoon die zich aan haar afspraken houdt en erg betrokken is bij het welzijn van de ZZP’er. Het houdt niet op bij het plaatsen van de ZZP’er, tijdens de opdracht wordt er met alle partijen goed contact gehouden. Ik ben erg blij zoals de samenwerking en de communicatie nu verloopt en hoop nog lang met Manon samen te mogen werken.”

Jerrel Wolfgang, finance professional (interim bemiddeling)

“Bij ForFinancials is meteen duidelijk dat het om meer gaat dan een snelle invulling van de interim opdracht. ForFinancials straalt uit dat het de belangen van de klant, maar ook die van de interim manager, in de gaten houdt en zoekt continu naar oplossingen. De contacten zijn vanaf het eerste moment positief en voortvarend geweest. Manon weet iedereen op de juiste manier te benaderen, zonder het doel uit het oog te verliezen. Deze doortastendheid heeft mij geholpen in mijn opdracht. Manon stelde de juiste vragen en dacht mee over de uitdagingen waar we tegen aan liepen.”

Antoine van Wijk, finance professional (interim-bemiddeling)

“Manon is een professional waar ik graag mee samenwerk. Door haar heldere communicatie en de unieke gave om goed te luisteren en door te vragen, heeft ze snel de behoefte van een organisatie in kaart. Ze werkt snel en efficiënt en is zeer gedreven om de meest geschikte kandidaat te vinden en daarin zal ze geen concessies doen. Wat ze levert is gewoon goed! Manon is een betrouwbare businesspartner die excelleert in haar vakgebied door haar gedegen aanpak en kennis.”

Hella Bolte, Brainfish

“Recent ben ik gestart voor mijn vierde opdracht welke is bemiddeld door ForFinancials. Manon onderscheidt zich door haar vakinhoudelijke en communicatieve vaardigheden en daadkracht. Het hele proces tot aan de concrete opdracht is snel en meer dan vakkundig, waarbij zij zich inzet voor alle betrokken partijen. ‘Ik prijs mezelf gelukkig’ met de samenwerking met Manon.”

Kirsten Kemp, finance professional (interim-bemiddeling)

Alle reviews

Ook interesse om met ForFinancials samen te werken? Je kunt je direct inschrijven of mail je cv.

© ForFinancials