Zoek je een vaste baan als finance professional?

ForFinancials brengt je graag in contact met haar vaste business partner Hella Bolte van Brainfish, als je een vaste baan ambieert. Financieel personeel op het gebied van accounting, finance & control is het specialisme van Brainfish. Brainfish heeft een uitgebreid netwerk en weet wat er speelt in de branche, de regio en de mensen. Hella bemiddelt in vacatures als administrateur, business controller, financial controller, hoofd administratie en CFO.

 

Duurzame relatie

Brainfish en ForFinancials werken al jaren prettig samen en vullen elkaar goed aan. Hella en Manon hebben regelmatig overleg met elkaar en informeren elkaar dus over wat er bij hun klanten gebeurt. Opvallend ook dat opdrachtgevers regelmatig bij hen terugkomen met nieuwe vraagstukken.

Hella ondersteunt je persoonlijk en krachtig bij het vinden van jouw baan. Benieuwd naar de vacatures? Bekijk de site van Brainfish.

Referenties

“De coachgesprekken met Manon heb ik als zeer prettig, energierijk en veilig ervaren. Manon oordeelt niet en dat geeft een veilig gevoel. Het was enerverend, verrijkend en aan iedereen aan te raden!”

Salina van den Nieuwenhuizen, Riskmanager, De Volksbank (individuele coaching)

“Ik ben in oktober 2016 gestart aan mijn eerste opdracht bij DSM via ForFinancials. Ik heb Manon leren kennen als een open en eerlijk persoon die zich aan haar afspraken houdt en erg betrokken is bij het welzijn van de ZZP’er. Het houdt niet op bij het plaatsen van de ZZP’er, tijdens de opdracht wordt er met alle partijen goed contact gehouden. Ik ben erg blij zoals de samenwerking en de communicatie nu verloopt en hoop nog lang met Manon samen te mogen werken.”

Jerrel Wolfgang, finance professional

“Het contact met ForFinancials is altijd direct en hartelijk.  Manon probeert niet het onderste uit de kan te krijgen en al helemaal niet ten koste van de Interim Professional. Haar intake en voorbereiding zijn goed, waardoor ik zelf ook met een goed gevoel en gedegen geïnformeerd op intake ga bij de opdrachtgever.”

Erik Knol, finance professional

“Via ForFinancials heb ik een aantal leuke opdrachten mogen doen bij ABN Amro, ASN, BLG en SNS Bank op het gebied van Costmanagement. De kracht van ForFinancials zit in de persoonlijke betrokkenheid bij de opdrachten. Het gaat niet alleen om de opdrachtgever, maar ook het welzijn van de zzp’er wordt goed in het oog gehouden. Dat schept onderling een sterk vertrouwen en een mooie basis voor een fijne samenwerking. Daarbij is de “drive” van Manon om de perfect match te laten ontstaan absoluut de haarlemmerolie.”

Cees Cnossen, finance professional

“Bij ForFinancials is meteen duidelijk dat het om meer gaat dan een snelle invulling van de interim opdracht. ForFinancials straalt uit dat het de belangen van de klant, maar ook die van de interim manager, in de gaten houdt en zoekt continu naar oplossingen. De contacten zijn vanaf het eerste moment positief en voortvarend geweest. Manon weet iedereen op de juiste manier te benaderen, zonder het doel uit het oog te verliezen. Deze doortastendheid heeft mij geholpen in mijn opdracht. Manon stelde de juiste vragen en dacht mee over de uitdagingen waar we tegen aan liepen.”

Antoine van Wijk, finance professional

Alle reviews

© ForFinancials