Zoek je een vaste baan als finance professional?

ForFinancials brengt je graag in contact met haar vaste business partner Hella Bolte van Brainfish, als je een vaste baan ambieert. Financieel personeel op het gebied van accounting, finance & control is het specialisme van Brainfish. Brainfish heeft een uitgebreid netwerk en weet wat er speelt in de branche, de regio en de mensen. Hella bemiddelt in vacatures als administrateur, business controller, financial controller, hoofd administratie en CFO.

 

Duurzame relatie

Brainfish en ForFinancials werken al jaren prettig samen en vullen elkaar goed aan. Hella en Manon hebben regelmatig overleg met elkaar en informeren elkaar dus over wat er bij hun klanten gebeurt. Opvallend ook dat opdrachtgevers regelmatig bij hen terugkomen met nieuwe vraagstukken.

Hella ondersteunt je persoonlijk en krachtig bij het vinden van jouw baan. Benieuwd naar de vacatures? Bekijk de site van Brainfish.

Referenties

“De interim wereld kan een vluchtig en onpersoonlijk karakter hebben. Bij ForFinancials worden deze kenmerken volledig weggenomen. Of er nou sprake is van een opdracht of niet, het maakt geen verschil, het contact is er altijd en blijft persoonlijk. Ik ben er van overtuigd dat een dergelijke relatie bijdraagt aan meer dan alleen het vervullen van een interim opdracht. De interimmer komt meer tot zijn recht, wat weer van waarde is voor alle partijen.”

Maurice Kleinpenning, finance professional (interim bemiddeling)

“Ik ben in oktober 2016 gestart aan mijn eerste opdracht bij DSM via ForFinancials. Ik heb Manon leren kennen als een open en eerlijk persoon die zich aan haar afspraken houdt en erg betrokken is bij het welzijn van de ZZP’er. Het houdt niet op bij het plaatsen van de ZZP’er, tijdens de opdracht wordt er met alle partijen goed contact gehouden. Ik ben erg blij zoals de samenwerking en de communicatie nu verloopt en hoop nog lang met Manon samen te mogen werken.”

Jerrel Wolfgang, finance professional (interim bemiddeling)

“Bij ForFinancials is meteen duidelijk dat het om meer gaat dan een snelle invulling van de interim opdracht. ForFinancials straalt uit dat het de belangen van de klant, maar ook die van de interim manager, in de gaten houdt en zoekt continu naar oplossingen. De contacten zijn vanaf het eerste moment positief en voortvarend geweest. Manon weet iedereen op de juiste manier te benaderen, zonder het doel uit het oog te verliezen. Deze doortastendheid heeft mij geholpen in mijn opdracht. Manon stelde de juiste vragen en dacht mee over de uitdagingen waar we tegen aan liepen.”

Antoine van Wijk, finance professional (interim-bemiddeling)

“Manon is een professional waar ik graag mee samenwerk. Door haar heldere communicatie en de unieke gave om goed te luisteren en door te vragen, heeft ze snel de behoefte van een organisatie in kaart. Ze werkt snel en efficiënt en is zeer gedreven om de meest geschikte kandidaat te vinden en daarin zal ze geen concessies doen. Wat ze levert is gewoon goed! Manon is een betrouwbare businesspartner die excelleert in haar vakgebied door haar gedegen aanpak en kennis.”

Hella Bolte, Brainfish

“Recent ben ik gestart voor mijn vierde opdracht welke is bemiddeld door ForFinancials. Manon onderscheidt zich door haar vakinhoudelijke en communicatieve vaardigheden en daadkracht. Het hele proces tot aan de concrete opdracht is snel en meer dan vakkundig, waarbij zij zich inzet voor alle betrokken partijen. ‘Ik prijs mezelf gelukkig’ met de samenwerking met Manon.”

Kirsten Kemp, finance professional (interim-bemiddeling)

Alle reviews

© ForFinancials