“Alles wat je aandacht geeft groeit!”

Wil je meer plezier uit je werk halen? Wil je meer inzicht op wat je drijft en belemmert? Moet je een lastige keuze maken? Wil je overtuigender en krachtiger communiceren? Wil je antwoorden hoe je jouw ontwikkeling kunt versnellen? Manon Janssen van ForFinancials inspireert, daagt je uit om uit jouw comfortzone te stappen en bezorgt je een groeiversneller.

Manon coacht CFO’s/CEO’s, (interim-) managers en medewerkers. Elk mens is immers gebaat bij coaching.

Komen tot de kern van jouw vraag/ontwikkelpunt

Tijdens een intakegesprek brengt Manon samen met jou je vraag in kaart. Coachvragen kunnen betrekking hebben op onderwerpen als: presenteren en profileren, assertiviteit, persoonlijke effectiviteit, leidinggeven, omgaan met weerstand, etc. Zo komt ze samen met jou tot heldere doelen die de kern raken. Deze doelen legt ze met de gewenste zichtbare resultaten vooraf op schrift vast. Meten is weten.

Vakkundige coach

Manon is geregistreerd erkend coach bij St!R (Keurmerk voor professioneel begeleiden). Ze kent een groot arsenaal aan concrete tools en coachmethodieken. Ze past toe wat werkt bij de gecoachte. Manon inspireert, daagt uit, confronteert waar nodig en helpt om grenzen te verleggen of keuzes te maken. Manon is een enthousiaste inspirator die altijd een laagje dieper graaft. Haar kracht is vanuit aardse nuchterheid diepgang creëren in persoonlijk bewustzijn. In coaching verbindt ze zich met anderen, zodat ze door de juiste vragen te stellen hun (latente) potentieel en kwaliteiten tot leven kan laten komen. Haar stijl van coachen is inzicht gevend, energiek, ontwikkelings- en oplossingsgericht. Regelmatig intensief overleg met vakgenoten door middel van intervisie en supervisie houden haar scherp in haar vakgebied.

Maatwerk traject

Elke persoon en elke vraag is anders en vraagt om een ander traject. Daarom kun je kiezen uit drie 1 op 1 groei trajecten van anderhalf uur per sessie:

Quick-win coaching

  • gericht op voor een voor jou lastige situatie
  • 1 of 2 gesprekken

Impact

  • gericht op 1 doelstelling
  • 3 tot 6 gesprekken

Intensive

  • gericht op meerdere doelstellingen
  • 6 tot 12 gesprekken
  • wil je weten welk traject het beste bij jouw coachvraag aansluit? Of wil je eerst je coachvraag concreter krijgen?
  • in een adviesgesprek onderzoekt Manon wat je lastig vindt en welk traject het beste bij je coachvraag aansluit

Duurzaam resultaat

Vanuit resultaatgerichtheid en focus maakt Manon je ervan bewust waarom je soms het ene wenst en het andere doet. Ze spiegelt wat ze ziet, voelt en hoort en stelt confronterende vragen. Zo neem je weer de leiding over je eigen keuzes in plaats van geleid te worden. Voor langdurig resultaat is geen lang traject nodig!

Wil je weten wat coaching voor jou kan betekenen?

Manon belt je terug voor een 15 minuten gesprek. Geef kort aan wat er speelt en wat je lastig vindt in je werk. In 15 minuten kan Manon aangeven wat coaching voor je kan betekenen en wat een eerste gratis gesprek je gaat opleveren.

Het eerste gesprek is GRATIS. Kom snel naar Culemborg, dan komen we tot de kern.

Wil je eerst weten hoe anderen Manon ervaren? Check dan de reviews!

“Een heel prettig en fijn traject, waarin Manon veel aandacht gaf aan mij als persoon en mij op een hele rustige wijze hele duidelijke inzichten heeft gegeven over waarom ik in spannende situaties bepaalde gedachten mijn hoofd laat vullen en hoe ik in deze situaties effectiever kan zijn.”

Stefan van der Bijl, CFO ABN Amro (individuele coaching)

Manon maakt goed contact, luistert goed. Speelt in op behoeften van gecoachte. Vraagt door. Kritisch. Gedurende de sessies flexibel meegaan met mijn behoefte. Werkt zeer goed. En zou Manon zeker aanbevelen. Manon heeft mij waardevolle inzichten gegeven waar ik levenslang profijt van heb!

Pucky Lew, business controller (individuele coaching)

“De coachgesprekken met Manon heb ik als zeer prettig, energierijk en veilig ervaren. Manon oordeelt niet en dat geeft een veilig gevoel. Het was enerverend, verrijkend en aan iedereen aan te raden!”

Salina van den Nieuwenhuizen, Riskmanager, De Volksbank (individuele coaching)

Hoe bijzonder is het dat je je meteen al in het eerste gesprek gehoord, veilig en vertrouwd voelt. Manon wist meteen haar vinger op de juiste “pijn” plek te leggen, de welbekende emotionele schaafwond. Vaak confronterend maar altijd op een héle prettige en positieve manier.
Manon brengt op mij o.a. kracht, inzicht en rust over én zet me vooral aan het denken. De gesprekken hebben mij opnieuw richting gegeven, zijn erg leerzaam geweest en natuurlijk zijn mijn leerdoelen gerealiseerd.

Ellis van Leth, directiesecretaresse (individuele coaching)

“Manon is een goede coach! Ze kan heel goed voelen bij wie welke methodes goed werken en die tijdens gesprekken gebruiken. Ze durft je in de diepte te gooien, maar helpt je daarna naar boven te komen als een vernieuwde versie van jezelf!”

Natasha Solovyova, business controller TU Delft (individuele coaching)

Alle reviews

Twijfel je nog? Wil je weten wat coaching voor jou kan betekenen?

© ForFinancials