“Alles wat je aandacht geeft groeit!”

Wil je meer plezier uit je werk halen? Wil je meer inzicht op wat je drijft en belemmert? Moet je een lastige keuze maken? Wil je overtuigender en krachtiger communiceren? Wil je antwoorden hoe je jouw ontwikkeling kunt versnellen? Manon Janssen van ForFinancials inspireert, daagt je uit om uit jouw comfortzone te stappen en bezorgt je een groeiversneller.

Manon coacht CFO’s/CEO’s, (interim-) managers en medewerkers. Elk mens is immers gebaat bij coaching.

Komen tot de kern van jouw vraag/ontwikkelpunt

Tijdens een intakegesprek brengt Manon samen met jou je vraag in kaart. Coachvragen kunnen betrekking hebben op onderwerpen als: presenteren en profileren, assertiviteit, persoonlijke effectiviteit, leidinggeven, omgaan met weerstand, etc. Zo komt ze samen met jou tot heldere doelen die de kern raken. Deze doelen legt ze met de gewenste zichtbare resultaten vooraf op schrift vast. Meten is weten.

Vakkundige coach

Manon is erkend en gecertificeerd coach Ze kent een groot arsenaal aan concrete tools en coachmethodieken. Ze past toe wat werkt bij de gecoachte. Manon inspireert, daagt uit, confronteert waar nodig en helpt om grenzen te verleggen of keuzes te maken. Manon is een enthousiaste inspirator die altijd een laagje dieper graaft. Haar kracht is vanuit aardse nuchterheid diepgang creëren in persoonlijk bewustzijn. In coaching verbindt ze zich met anderen, zodat ze door de juiste vragen te stellen hun (latente) potentieel en kwaliteiten tot leven kan laten komen. Haar stijl van coachen is inzicht gevend, energiek, ontwikkelings- en oplossingsgericht. Regelmatig intensief overleg met vakgenoten door middel van intervisie en supervisie houden haar scherp in haar vakgebied.

Maatwerk traject

Elke persoon en elke vraag is anders en vraagt om een ander traject. Daarom kun je kiezen uit drie 1 op 1 groei trajecten van anderhalf uur per sessie:

Quick-win coaching

  • gericht op voor een voor jou lastige situatie
  • 1 of 2 gesprekken

Impact

  • gericht op 1 doelstelling
  • 3 tot 6 gesprekken

Intensive

  • gericht op meerdere doelstellingen
  • 6 tot 12 gesprekken
  • wil je weten welk traject het beste bij jouw coachvraag aansluit? Of wil je eerst je coachvraag concreter krijgen?
  • in een adviesgesprek onderzoekt Manon wat je lastig vindt en welk traject het beste bij je coachvraag aansluit

Duurzaam resultaat

Vanuit resultaatgerichtheid en focus maakt Manon je ervan bewust waarom je soms het ene wenst en het andere doet. Ze spiegelt wat ze ziet, voelt en hoort en stelt confronterende vragen. Zo neem je weer de leiding over je eigen keuzes in plaats van geleid te worden. Voor langdurig resultaat is geen lang traject nodig!

Wil je weten wat coaching voor jou kan betekenen?

Manon belt je terug voor een 15 minuten gesprek. Geef kort aan wat er speelt en wat je lastig vindt in je werk. In 15 minuten kan Manon aangeven wat coaching voor je kan betekenen en wat een eerste gratis gesprek je gaat opleveren.

Het eerste gesprek is GRATIS. Kom snel naar Culemborg, dan komen we tot de kern.

Wil je eerst weten hoe anderen Manon ervaren? Check dan de reviews!

Ik kan Manon iedereen aanraden!
Door praktische oefeningen en doelgerichte vragen heeft Manon mij geleerd om te gaan met situaties waarin ik me laat leiden door gevoelens, emoties en daar vervolgens inefficiënt naar ga gedragen.
Haar professionele coaching sessies hebben mij veel nieuwe inzichten over mijzelf gegeven en geleerd om kritisch naar mijn eigen gedrag te kijken.

Wendy Karlas, zelfstandig ondernemer (coaching)

“Manon is een hele betrokken coach, met de vaardigheid om de juiste vragen te stellen en de kennis om gerichte instrumenten in te zetten. Ze laat pas los als er ook daadwerkelijk resultaat is. De coaching sessies hebben mij veel nieuw inzicht over mezelf gegeven, doordat Manon mij elke sessie weer vanuit een ander perspectief naar praktijkcases en mezelf liet kijken. Manon heeft eerder ook diverse mensen uit mijn team succesvol gecoacht, dus ik had hoge verwachtingen en die zijn zeker uitgekomen! Altijd een warm onthaal bij binnenkomst en vol energie weer naar buiten! Als je resultaat wilt en op een verfrissende manier gecoacht wilt worden, dan zou ik Manon zeker aan willen raden!”

Petra Heilker, manager financial control, ABN AMRO (coaching)

“Tijdens het individuele coaching traject begeleidt door Manon ben ik tot inzichten gekomen die mij hebben geholpen om goed van start te gaan in mijn nieuwe functie. Manon wist mij uit te dagen, en is niet bang om kritisch te zijn. Dit gecombineerd met een veilige omgeving waarin vertrouwen centraal staat zorgen voor een fijn traject waarmee ik mijn werksucces kan verhogen.”

Ralph Barendse, manager accounting, Hollander Barendrecht (coaching)

“Samen met Manon heb ik een waardevol coachingstraject doorlopen om mijn volgende carrièrestap te bepalen. Tijdens dit traject heb ik geleerd wat mijn belangrijkste waarden zijn en wat ik wil bereiken in mijn volgende baan. Dankzij praktische oefeningen en doelgerichte vragen heeft Manon mij uitstekend begeleid, waardoor ik weloverwogen keuzes kon maken voor mijn toekomstige loopbaan. Door de ondersteuning die ik heb ontvangen en ben ik in staat om mijn carrièredoelen helder te definiëren en te verwezenlijken.”

Lennart Samson, manager controlling (coaching)

“Een mooie (her) ontdekkingsreis voor en over mijzelf samen met Manon waarmee ik mijn werkgeluk en werksucces en dat van andere verder kan verhogen.”

Johan Poot, manager Finance & Control, ONVZ (coaching)

Alle reviews

Twijfel je nog? Wil je weten wat coaching voor jou kan betekenen?

© ForFinancials