Werken in de wereld van finance, risk en control

Ben jij die gedreven interim finance professional? Een ervaren professional die altijd gericht is op vernieuwing en ontwikkeling en zo waarde toevoegt aan een organisatie? Wil je je zelfstandigheid behouden en toch deel uitmaken van een netwerk van gedreven vakgenoten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn al 15 jaar specialist in de bemiddeling van finance professionals. Wil je meer weten wat wij je te bieden hebben?

Lees meer

Coaching

Heb je behoefte aan een individueel coachtraject waarin je jouw persoonlijke en professionele vraagstukken kunt uitdiepen?
Manon Janssen is geregistreerd erkend coach bij St!R (Keurmerk voor professioneel begeleiden). Manon coacht controllers, finance managers en interim professionals in hun proces van persoonlijke ontwikkeling binnen hun (werk)context. Geïnteresseerd in wat coaching voor jou kan betekenen?

Lees meer

Intervisie

Speel je ook weleens met de vraag hoe je een werkprobleem het beste kunt aanpakken? Gerichter een doel kunt bereiken? Of effectiever kunt optreden? En zijn collega’s niet altijd de juiste mensen om deze vragen mee te bespreken? Intervisie kan je helpen! In een intervisiegroep van ForFinancials deel je leerpunten werkervaringen met andere financials. Dit levert je nieuwe inzichten in drijfveren, verrassende diepgang, een versnelde ontwikkeling; je professionaliteit wordt naar een hoger niveau getild.

Lees meer

Zoek je een vaste financiële functie?

ForFinancials brengt je graag in contact met haar vaste business partner Hella Bolte van Brainfish, als je een vaste functie ambieert. Financieel personeel op het gebied van accounting en finance & control is het specialisme van Brainfish. Brainfish heeft een uitgebreid netwerk en weet wat er speelt in de branche, de regio en de mensen.  Hella ondersteunt je persoonlijk en krachtig bij het vinden van jouw baan. Benieuwd naar de vacatures?

Lees meer

Referenties

“Ik ben in oktober 2016 gestart aan mijn eerste opdracht bij DSM via ForFinancials. Ik heb Manon leren kennen als een open en eerlijk persoon die zich aan haar afspraken houdt en erg betrokken is bij het welzijn van de ZZP’er. Het houdt niet op bij het plaatsen van de ZZP’er, tijdens de opdracht wordt er met alle partijen goed contact gehouden. Ik ben erg blij zoals de samenwerking en de communicatie nu verloopt en hoop nog lang met Manon samen te mogen werken.”

Jerrel Wolfgang, finance professional

“De coachgesprekken met Manon heb ik als zeer prettig, energierijk en veilig ervaren. Manon oordeelt niet en dat geeft een veilig gevoel. Het was enerverend, verrijkend en aan iedereen aan te raden!”

Salina van den Nieuwenhuizen, Riskmanager, De Volksbank (individuele coaching)

“Bij ForFinancials is meteen duidelijk dat het om meer gaat dan een snelle invulling van de interim opdracht. ForFinancials straalt uit dat het de belangen van de klant, maar ook die van de interim manager, in de gaten houdt en zoekt continu naar oplossingen. De contacten zijn vanaf het eerste moment positief en voortvarend geweest. Manon weet iedereen op de juiste manier te benaderen, zonder het doel uit het oog te verliezen. Deze doortastendheid heeft mij geholpen in mijn opdracht. Manon stelde de juiste vragen en dacht mee over de uitdagingen waar we tegen aan liepen.”

Antoine van Wijk, finance professional

“Het contact met ForFinancials is altijd direct en hartelijk.  Manon probeert niet het onderste uit de kan te krijgen en al helemaal niet ten koste van de Interim Professional. Haar intake en voorbereiding zijn goed, waardoor ik zelf ook met een goed gevoel en gedegen geïnformeerd op intake ga bij de opdrachtgever.”

Erik Knol, finance professional

“Via ForFinancials heb ik een aantal leuke opdrachten mogen doen bij ABN Amro, ASN, BLG en SNS Bank op het gebied van Costmanagement. De kracht van ForFinancials zit in de persoonlijke betrokkenheid bij de opdrachten. Het gaat niet alleen om de opdrachtgever, maar ook het welzijn van de zzp’er wordt goed in het oog gehouden. Dat schept onderling een sterk vertrouwen en een mooie basis voor een fijne samenwerking. Daarbij is de “drive” van Manon om de perfect match te laten ontstaan absoluut de haarlemmerolie.”

Cees Cnossen, finance professional

Alle reviews

Kunnen wij helpen met mooie opdrachten

 en het versnellen van jouw groei?

© ForFinancials