We werken graag samen met zelfstandig finance ondernemers.

Werken in de wereld van finance, risk en control

Ben jij die gedreven interim finance professional? Een ervaren professional die altijd gericht is op vernieuwing en ontwikkeling en zo waarde toevoegt aan een organisatie? Wil je je zelfstandigheid behouden en toch deel uitmaken van een netwerk van gedreven vakgenoten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn al 20 jaar specialist in de bemiddeling van finance professionals. Wil je meer weten wat wij je te bieden hebben?

Lees meer

Meesterlijk Zelfstandig

Meesterlijk Zelfstandig is een exclusief ontwikkel- en business traject voor ervaren zelfstandig interim professionals. De combinatie van 1-op-1 begeleiding en deelnemen aan een (kleine) groep maakt het effectief om met je eigen professionele ontwikkeling aan de slag te gaan.

Lees meer

Coaching

Coaching

Heb je behoefte aan een individueel coachtraject waarin je jouw persoonlijke en professionele vraagstukken kunt uitdiepen?
Manon Janssen is geregistreerd erkend coach bij St!R (Keurmerk voor professioneel begeleiden). Manon coacht controllers, finance managers en interim professionals in hun proces van persoonlijke ontwikkeling binnen hun (werk)context. Geïnteresseerd in wat coaching voor jou kan betekenen?

Lees meer

Zoek je een vaste financiële functie?

ForFinancials brengt je graag in contact met haar vaste business partner Hella Bolte van Brainfish, als je een vaste functie ambieert. Financieel personeel op het gebied van accounting en finance & control is het specialisme van Brainfish. Brainfish heeft een uitgebreid netwerk en weet wat er speelt in de branche, de regio en de mensen.  Hella ondersteunt je persoonlijk en krachtig bij het vinden van jouw baan. Benieuwd naar de vacatures?

Lees meer

Referenties

“De interim wereld kan een vluchtig en onpersoonlijk karakter hebben. Bij ForFinancials worden deze kenmerken volledig weggenomen. Of er nou sprake is van een opdracht of niet, het maakt geen verschil, het contact is er altijd en blijft persoonlijk. Ik ben er van overtuigd dat een dergelijke relatie bijdraagt aan meer dan alleen het vervullen van een interim opdracht. De interimmer komt meer tot zijn recht, wat weer van waarde is voor alle partijen.”

Maurice Kleinpenning, finance professional (interim bemiddeling)

“Ik ben in oktober 2016 gestart aan mijn eerste opdracht bij DSM via ForFinancials. Ik heb Manon leren kennen als een open en eerlijk persoon die zich aan haar afspraken houdt en erg betrokken is bij het welzijn van de ZZP’er. Het houdt niet op bij het plaatsen van de ZZP’er, tijdens de opdracht wordt er met alle partijen goed contact gehouden. Ik ben erg blij zoals de samenwerking en de communicatie nu verloopt en hoop nog lang met Manon samen te mogen werken.”

Jerrel Wolfgang, finance professional (interim bemiddeling)

“Bij ForFinancials is meteen duidelijk dat het om meer gaat dan een snelle invulling van de interim opdracht. ForFinancials straalt uit dat het de belangen van de klant, maar ook die van de interim manager, in de gaten houdt en zoekt continu naar oplossingen. De contacten zijn vanaf het eerste moment positief en voortvarend geweest. Manon weet iedereen op de juiste manier te benaderen, zonder het doel uit het oog te verliezen. Deze doortastendheid heeft mij geholpen in mijn opdracht. Manon stelde de juiste vragen en dacht mee over de uitdagingen waar we tegen aan liepen.”

Antoine van Wijk, finance professional (interim-bemiddeling)

“Manon is een professional waar ik graag mee samenwerk. Door haar heldere communicatie en de unieke gave om goed te luisteren en door te vragen, heeft ze snel de behoefte van een organisatie in kaart. Ze werkt snel en efficiënt en is zeer gedreven om de meest geschikte kandidaat te vinden en daarin zal ze geen concessies doen. Wat ze levert is gewoon goed! Manon is een betrouwbare businesspartner die excelleert in haar vakgebied door haar gedegen aanpak en kennis.”

Hella Bolte, Brainfish

“Recent ben ik gestart voor mijn vierde opdracht welke is bemiddeld door ForFinancials. Manon onderscheidt zich door haar vakinhoudelijke en communicatieve vaardigheden en daadkracht. Het hele proces tot aan de concrete opdracht is snel en meer dan vakkundig, waarbij zij zich inzet voor alle betrokken partijen. ‘Ik prijs mezelf gelukkig’ met de samenwerking met Manon.”

Kirsten Kemp, finance professional (interim-bemiddeling)

Alle reviews

Kunnen wij helpen met mooie opdrachten

 en het versnellen van jouw groei?

© ForFinancials