Versterken van communicatie en samenwerking

Wil je als leidinggevende een teamdag of dagdeel besteden aan teambuilding of dag op de hei, die naast leuk ook nuttig is? En waar het versterken van communicatie en samenwerking centraal staat?
Manon faciliteert deze teamdag graag voor je!

Als onafhankelijk coach of facilitator begeleidt ze teams, management teams of groepen.
Samen met jou kijken we wat jouw team nodig heeft en wordt een programma op maat samengesteld voor een interactieve en inspirerende teamdag.

De meest gevraagde thema’s voor een teamdag

  • Écht kennismaken; een verdieping in elkaars levensloop
  • Bewustwording van kernkwaliteiten en valkuilen van de individuen als het team als geheel
  • Denken in mogelijkheden – leren omgaan met lastige situaties zoals bijvoorbeeld een reorganisatie of nieuwe strategie
  • Aanmoedigen en aanspreken
  • DISC teamdag – met behulp van het DISC model wordt zichtbaar welke gedragsvoorkeuren er in jouw team aanwezig zijn
  • Team Branding –  bewustwording van de WHY in jouw team en hoe het team zichtbaar kan worden

Wil je eerst weten hoe anderen Manon ervaren? Check dan de reviews.

Meer weten over een teamdag voor jouw team? info@forfinancials.nl

 

‘Manon heeft mijn team op een effectieve, interactieve en plezierige wijze gecoacht op hun persoonlijke aanpak en gedrag bij grote veranderingen. Door de opzet van de dag en haar voorbeelden uit de praktijk weet Manon de verbinding aan te gaan met het team en hen te prikkelen om kritisch naar hun eigen gedrag te kijken en dit te bespreken met hun collega’s.
Mijn team heeft zeer positief gereageerd op deze coaching/teamdag. In volgende teamsessies zal dit een terugkerend thema zijn.’

Peter Goris, opdrachtgever de Volksbank (teamdag)

“Manon heeft twee keer een teamdag voor mijn team begeleid, zowel voor het beter leren kennen van elkaar als voor een verdieping op kernkwadranten per individu en per team. Zelf vond ik de oefeningen leerzaam, goed onderbouwd door theorie en bruikbaar in de praktijk. Ook mijn team was positief: leerzaam én leuk, zowel voor henzelf als voor het team. Kortom: twee keer een geslaagde teamdag!”

Bart van de Vrie, Finance Director Eurofins (teamdag)

“Manon heeft een deel van het team Operations & Services begeleid in de voorbereiding om een vervolgstap te nemen in hun carrière. Zowel ik, als het team, hebben Manon leren kennen als open, plezierig, betrokken en professioneel. Haar programma ‘The next step’ is een succesvolle reis geweest waarin de deelnemers geprikkeld zijn om na te denken over en voorbereidt zijn op de toekomst.”

Nicole Maas-van Veghel, opdrachtgever Rabobank (team begeleiding)

“Manon is transparant en denkt mee vanuit de behoeften van alle partijen. Daarbij gaat ze de confrontatie niet uit de weg en zoekt de pijnpunten om daar mee aan de slag te kunnen. Het mooie is dat ze zichzelf ook kwetsbaar durft op te stellen, waardoor niet alleen mooie gesprekken tot stand komen, maar ook betere resultaten zijn bereikt, die mijzelf en het team verder helpen.”

Peter Liebeton, manager CMO Credit Risk Beleid & Monitoring, Volksbank (interim bemiddeling, training & teamcoaching)

Alle reviews

Wil je meer informatie over een teamdag of teambuilding?

© ForFinancials