Specialist in bemiddeling van finance professionals

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring als intermediair voor finance professionals, waarbij de focus ligt op finance, control & risk opdrachten.

Snel schakelen: binnen 48 uur

Wij beschikken over een groot landelijk netwerk van zelfstandige specialisten in ons zorgvuldig opgebouwde netwerk. Zo kunnen wij snel schakelen en de beste match voor je maken.

Zorgvuldige selectie, dus de beste kwaliteit

We selecteren op inhoud/kennis én op de juiste persoonlijkheid, die past bij jouw organisatie, die past bij jou als opdrachtgever! We vragen scherp door op de behoefte van jou als opdrachtgever en scheppen heldere verwachtingen vooraf. Alleen dan kunnen we de juiste kwaliteit leveren: stevige finance, risk en/of control professionals die snel het verschil kunnen maken en zo van betekenis kunnen zijn voor jouw organisatie. Professionals met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die met jou meedenken en resultaat en toegevoegde waarde leveren.

Partner in ontwikkeling

Voortdurend meedenken met de ontwikkeling en groei van de organisatie. Niet alleen in kennisontwikkeling en borging, ook in de ontwikkeling van de teams en de persoonlijke ontwikkeling van de financieel medewerkers. We ontwikkelen met je mee!

Duurzame relatie

Persoonlijke projectbegeleiding gedurende de opdracht en betrokkenheid tijdens en ook na de opdracht bij jouw organisatie. Grote kennis van het finance vak die we graag delen en investering in duurzame relaties hebben gezorgd voor tevreden opdrachtgevers, ook op de lange termijn.

“De interim wereld kan een vluchtig en onpersoonlijk karakter hebben. Bij ForFinancials worden deze kenmerken volledig weggenomen. Of er nou sprake is van een opdracht of niet, het maakt geen verschil, het contact is er altijd en blijft persoonlijk. Ik ben er van overtuigd dat een dergelijke relatie bijdraagt aan meer dan alleen het vervullen van een interim opdracht. De interimmer komt meer tot zijn recht, wat weer van waarde is voor alle partijen.”

Maurice Kleinpenning, finance professional (interim bemiddeling)

“Manon weet door de combinatie van sterke contactuele vaardigheden, haar kennis van de finance functie en oprechte interesse in organisatie en mens op uitstekende wijze invulling te geven aan de voor haar liggende opdracht. Naast het vinden van de juiste kandidaat is zij in staat om als een volwaardig sparring partner toegevoegde waarde te leveren. Relatiemanagement is Manon op het lijf geschreven, door hier een persoonlijke “touch” aan te geven.”

Arnaud Jansen, CFO Dasym Investment Strategies (opdrachtgever)

“Manon van ForFinancials onderscheidt zich door echt voor jou bezig te zijn. Inmiddels heb ik meerdere opdrachten via Manon uitgevoerd en telkens als ze mij een opdracht aanbiedt is er een bijzondere ‘klik’ met de opdrachtgever en dat is niet voor niets zo. Persoonlijker kan je het niet maken! Iedere interimmer zou eens een opdracht via Manon moeten te doen om de persoonlijkheid te ervaren!”

Richard Beemer, finance professional (interim-bemiddeling)

“De snelheid waarmee Manon steeds weer een passende interim kandidaat weet te vinden is uitzonderlijk. Voeling met opdrachtgever en het bedrijf in combinatie met het juiste netwerk vormen de basis. Daarnaast weet zij de opdracht altijd goed te vertalen en weer te geven naar potentiële kandidaten. Hierdoor kan snel worden geschakeld!”

Bart Hulsman, DSM, Refresco, Biscuit International (opdrachtgever)

“Recent ben ik gestart voor mijn vierde opdracht welke is bemiddeld door ForFinancials. Manon onderscheidt zich door haar vakinhoudelijke en communicatieve vaardigheden en daadkracht. Het hele proces tot aan de concrete opdracht is snel en meer dan vakkundig, waarbij zij zich inzet voor alle betrokken partijen. ‘Ik prijs mezelf gelukkig’ met de samenwerking met Manon.”

Kirsten Kemp, finance professional (interim-bemiddeling)

Alle reviews

Kunnen wij helpen met je vraagstukken door het inzetten van onze professionals en specialisten?

© ForFinancials