Interim oplossingen

Wij zijn specialist in bemiddeling van Interim Finance Professionals. ForFinancials heeft meer dan 15 jaar ervaring in bemiddeling van finance, risk en control professionals voor MKB tot multinational. Onze professionals zijn inzetbaar voor tijdelijke ondersteuning, als interimmanager of consultant bij reorganisaties, systeemimplementaties of andere expertiseprojecten. We zijn gespecialiseerd in financial control, business control, project control, internal control en audit, risk & compliance.

Lees meer

Training & intervisie

De trainingen en intervisie die ForFinancials biedt zijn gericht om impact aan te brengen in een team en op een hoog en duurzaam rendement. Het zijn krachtige instrumenten voor het verbeteren van teams en het deskundigheidsniveau in jouw organisatie.De medewerkers en managers levert dit nieuwe inzichten in drijfveren, verrassende diepgang, een versnelde ontwikkeling, en hun professionaliteit wordt op een hoger niveau getild.

Lees meer

Coaching

(Team) Coaching van de finance medewerkers en managers leidt tot meer werkplezier, betere zelf inzichten, meer balans, versterkte samenwerking. Uiteraard met de focus op het doel: het versterken van de medewerker, het versterken van het team, jouw organisatie! De aanpak vanuit ForFinancials ligt op werk gerelateerde coachvragen, zodat de medewerkers en ook de organisatie zichtbaar resultaat heeft. Manon Janssen is geregistreerd erkend coach vanuit StIR. Ze heeft ervaring met individuele coaching en teamcoaching.

Lees meer

Werving & selectie

Op zoek naar een vaste finance specialist? ForFinancials brengt je graag in contact met haar vaste business partner Hella Bolte van Brainfish. Brainfish is gespecialiseerd in accounting en finance & control, heeft een uitgebreid netwerk en weet wat er speelt in de branche, de regio en de mensen. Hella ondersteunt je persoonlijk en krachtig bij het vinden van de collega die de ambitie van jouw organisatie onderschrijft, deskundig is op financieel vlak en past binnen het team. Je kunt direct contact opnemen met Hella Bolte.

Lees meer

“De snelheid waarmee Manon steeds weer een passende interim kandidaat weet te vinden is uitzonderlijk. Voeling met opdrachtgever en het bedrijf in combinatie met het juiste netwerk vormen de basis. Daarnaast weet zij de opdracht altijd goed te vertalen en weer te geven naar potentiële kandidaten. Hierdoor kan snel worden geschakeld!”

Bart Hulsman, DSM, Refresco, Biscuit International

“Manon heeft mijn team op een effectieve en plezierige wijze gecoacht t.a.v. gewenst gedrag van een business controller. Manon weet op een leuke maar ook prikkelende wijze mensen te motiveren om na te denken over hun gedrag. Mijn team heeft positief gereageerd op deze veranderingen, niet in de laatste plaats door de manier waarop Manon de dag leidde en mijn collega’s en mijzelf inspireerde om zelf een stap te zetten in de goede richting. Tijdens de dag merk je daarbij ook de passie van Manon om het team op een hoger plan te brengen, wat mijns inziens zeker geslaagd is.”

Anton Schoonhoven, Manager Finance, ABN AMRO (teamcoaching)

“Manon is een professional waar ik graag mee samenwerk. Door haar heldere communicatie en de unieke gave om goed te luisteren en door te vragen, heeft ze snel de behoefte van een organisatie in kaart. Ze werkt snel en efficiënt en is zeer gedreven om de meest geschikte kandidaat te vinden en daarin zal ze geen concessies doen. Wat ze levert is gewoon goed! Manon is een betrouwbare businesspartner die excelleert in haar vakgebied door haar gedegen aanpak en kennis.”

Hella Bolte, Brainfish

“ForFinancials is betrokken, persoonlijk, professioneel en value voor money!”

Bart Kemp, DSM Resins

“Het leveren van de juiste match voor de opdracht èn voor het team binnen de vooraf vastgestelde eisen. Manon denkt mee, schakelt enorm snel en is pas tevreden als de klant dat ook is. Onderscheidend in snelheid, flexibiliteit en kwaliteit!”

Nora Bujdoso, Gibson Innovations

Alle reviews

Kunnen wij ook jou helpen met je vraagstukken door het inzetten van onze professionals en specialisten?

© ForFinancials