Interim oplossingen

Wij zijn specialist in bemiddeling van Interim Finance Professionals. ForFinancials heeft meer dan 20 jaar ervaring in bemiddeling van finance, risk en control professionals voor MKB tot multinational. Onze professionals zijn inzetbaar voor tijdelijke ondersteuning, als interimmanager of consultant bij reorganisaties, systeemimplementaties of andere expertiseprojecten. We zijn gespecialiseerd in financial control, business control, project control, internal control en audit, risk & compliance.

Lees meer

Teamdag

Training & intervisie

De trainingen en intervisie die ForFinancials biedt zijn gericht om impact aan te brengen in een team en op een hoog en duurzaam rendement. Het zijn krachtige instrumenten voor het verbeteren van teams en het deskundigheidsniveau in jouw organisatie.De medewerkers en managers levert dit nieuwe inzichten in drijfveren, verrassende diepgang, een versnelde ontwikkeling, en hun professionaliteit wordt op een hoger niveau getild.

Lees meer

Coaching

Coaching

(Team) Coaching van de (finance) medewerkers en managers leidt tot meer werkplezier, betere zelf inzichten, meer balans, versterkte samenwerking. Uiteraard met de focus op het doel: het versterken van de medewerker, het versterken van het team, jouw organisatie! De aanpak vanuit ForFinancials ligt op werk gerelateerde coachvragen, zodat de medewerkers en ook de organisatie zichtbaar resultaat heeft. Manon Janssen is geregistreerd erkend coach vanuit StIR. Ze heeft ervaring met individuele coaching en teamcoaching.

Lees meer

Teamdag

Teamdag of Teambuilding

Wil je als leidinggevende een teamdag of dagdeel besteden aan teambuilding of dag op de hei, die naast leuk ook nuttig is? En waar het versterken van communicatie en samenwerking centraal staat?
Manon faciliteert deze teamdag graag voor je!

Lees meer

Grow

Meet, Learn & Grow voor teams

Meet, Learn & Grow voor Teams is gericht op teams die willen versterken en meer energie en plezier met elkaar willen beleven. Juist NU, nu veel teams al geruime tijd vanuit huis werken is er meer dan ooit behoefte, bewust en voor sommige onbewust, aan face tot face contact en verbinding onder medewerkers. Juist NU is het tijd om te werken aan een (h)echt team!

Lees meer

“Manon heeft twee keer een teamdag voor mijn team begeleid, zowel voor het beter leren kennen van elkaar als voor een verdieping op kernkwadranten per individu en per team. Zelf vond ik de oefeningen leerzaam, goed onderbouwd door theorie en bruikbaar in de praktijk. Ook mijn team was positief: leerzaam én leuk, zowel voor henzelf als voor het team. Kortom: twee keer een geslaagde teamdag!”

Bart van de Vrie, Finance Director Eurofins (teamdag)

“Een traject waar ik echt iets aan heb gehad met inzichten die ik meeneem ook nu de sessies ten einde zijn. Ik vond het fijne sessies en het ritje van Culemborg naar Amsterdam meer dan waard. Manon is een fijn persoon en waait niet met de wind mee. Ik heb eerder een gesprek met een coach gehad en die coach vond ik te meegaand in mijn gedachten. Manon spoorde me juist aan om mijn (belemmerende) gedachten in twijfel te trekken.”

Yvette Ruyters, Contentmanager Moneyou (individuele loopbaancoaching)

“Manon weet door de combinatie van sterke contactuele vaardigheden, haar kennis van de finance functie en oprechte interesse in organisatie en mens op uitstekende wijze invulling te geven aan de voor haar liggende opdracht. Naast het vinden van de juiste kandidaat is zij in staat om als een volwaardig sparring partner toegevoegde waarde te leveren. Relatiemanagement is Manon op het lijf geschreven, door hier een persoonlijke “touch” aan te geven.”

Arnaud Jansen, CFO Dasym Investment Strategies (opdrachtgever)

“De snelheid waarmee Manon steeds weer een passende interim kandidaat weet te vinden is uitzonderlijk. Voeling met opdrachtgever en het bedrijf in combinatie met het juiste netwerk vormen de basis. Daarnaast weet zij de opdracht altijd goed te vertalen en weer te geven naar potentiële kandidaten. Hierdoor kan snel worden geschakeld!”

Bart Hulsman, DSM, Refresco, Biscuit International (opdrachtgever)

“Het leveren van de juiste match voor de opdracht èn voor het team binnen de vooraf vastgestelde eisen. Manon denkt mee, schakelt enorm snel en is pas tevreden als de klant dat ook is. Onderscheidend in snelheid, flexibiliteit en kwaliteit!”

Nora Bujdoso, Gibson Innovations en DPD (opdrachtgever)

Alle reviews

Kunnen wij ook jou helpen met je vraagstukken door het inzetten van onze professionals en specialisten?

© ForFinancials