Nieuws

Vandaag bestaat ForFinancials 15 jaar!

5 mei 2023

Terug naar Bevrijdingsdag 5 mei 2008; het bedrijf ForFinancials is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Lees meer....

Vandaag, 5 mei 2023, ForFinancials bestaat 15 jaar!15 jaar ForFinancials

Terug naar Bevrijdingsdag 5 mei 2008; het bedrijf ForFinancials is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Een dag die voor mij ook symbool staat voor vrijheid in arbeid; eigen keuzes maken, maar ook zelf verantwoordelijkheid dragen en eigenaarschap tonen.

Starten vanaf de zolderkamer, maar nu al ruim 8 jaar werkzaam in een prachtig pand aan de Ridderstraat in Culemborg!

De afgelopen 15 jaar heb ik een gigantische klantenkring opgebouwd kleine en grote banken en verzekeraars, met prachtige MKB bedrijven, mooie non-profit organisaties, grote internationale bedrijven en zelfs multinationals.

Een greep van deze organisaties heb ik samengevoegd in onderstaande afbeelding. En als ik er zo naar kijk dan voel ik me trots.  Zonder deze opdrachtgevers had ik niet 15 jaar kunnen ondernemen, kunnen doen waar mijn hart ligt. Dank allen!

Ook wil ik alle zelfstandig ondernemers waar ik de afgelopen 15 jaar mee gewerkt heb, hartelijk danken. Zonder jullie had ik mijn opdrachtgevers niet kunnen blij maken met de juiste interim professionals en interim managers.
Een grote groep zelfstandig ondernemers heb ik zelfs meerdere keren mogen bemiddelen bij verschillende klanten.

En ook dank aan alle deelnemers aan workshops, masterclasses en het programma Meet, Learn & Grow!

Tot slot wil ik ook iedereen danken die ik heb mogen coachen de afgelopen jaren.
Individuele coachtrajecten en ook de vele teams welke ik begeleid heb; dank voor het vertrouwen!

ForFinancials klanten

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

© ForFinancials