Nieuws

Sterk groeiende vraag naar coaching!

4 september 2017

Afgelopen jaar is de vraag naar coaching bij ForFinancials enorm toegenomen. Zowel onder finance en risk professionals in loondienst, als zelfstandig ondernemers is er een grotere behoefte ontstaan om te reflecteren.

Sterk groeiende vraag naar coaching!

Afgelopen jaar is de vraag naar coaching bij ForFinancials enorm toegenomen.  Zowel onder finance en risk professionals in loondienst, als zelfstandig ondernemers is er een grotere behoefte ontstaan aan coaching. Vooral wordt coaching ingezet om te reflecteren over hun gedrag op de werkvloer, een dilemma waar ze mee vastlopen of hun zoektocht naar een andere baan of opdracht. Steeds meer werkgevers investeren ook in de ontwikkeling haar medewerkers. ForFinancials coacht managers en medewerkers van onder meer DSM, De Volksbank, TU Delft, Buma Stemra, ABN Amro, Dianet, Philips en Rabobank.

Coachvragen

In mijn coachpraktijk merk ik ook dat er meer coachvragen gesteld worden. Coachvragen die gaan over het geluk en plezier dat mensen willen ervaren in hun werk. De afgelopen jaren zijn veel professionals niet geswitcht van werkgever en veel zelfstandig ondernemers waren minder kieskeurig wat betreft het aannemen van opdrachten. De markt is aangetrokken, waardoor mensen in beweging komen en op zoek willen naar een baan of opdracht waar ze energie van krijgen!

En dan zie je dat professionals eigenlijk niet meer zo scherp hebben hoe die ‘droombaan’ er dan uitziet en waar hun eigen kwaliteiten en talenten liggen.

Hoe is dat voor jou? Heb jij nog plezier in je werk? Weet jij wat de volgende stap in je loopbaan gaat worden en hoe je dat kunt bereiken? Ik help ook jou graag om deze vragen beantwoord te krijgen!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

© ForFinancials