Reviews

Het programma bracht mij inzicht in mijn gedachten en gedrag.
Manon is een vakvrouw in coaching.

Erik Bode, zelfstandig interim professional (training)

Ik kan Manon iedereen aanraden!
Door praktische oefeningen en doelgerichte vragen heeft Manon mij geleerd om te gaan met situaties waarin ik me laat leiden door gevoelens, emoties en daar vervolgens inefficiënt naar ga gedragen.
Haar professionele coaching sessies hebben mij veel nieuwe inzichten over mijzelf gegeven en geleerd om kritisch naar mijn eigen gedrag te kijken.

Wendy Karlas, zelfstandig ondernemer (coaching)

“Tijdens het individuele coaching traject begeleidt door Manon ben ik tot inzichten gekomen die mij hebben geholpen om goed van start te gaan in mijn nieuwe functie. Manon wist mij uit te dagen, en is niet bang om kritisch te zijn. Dit gecombineerd met een veilige omgeving waarin vertrouwen centraal staat zorgen voor een fijn traject waarmee ik mijn werksucces kan verhogen.”

Ralph Barendse, manager accounting, Hollander Barendrecht (coaching)

“Manon is een hele betrokken coach, met de vaardigheid om de juiste vragen te stellen en de kennis om gerichte instrumenten in te zetten. Ze laat pas los als er ook daadwerkelijk resultaat is. De coaching sessies hebben mij veel nieuw inzicht over mezelf gegeven, doordat Manon mij elke sessie weer vanuit een ander perspectief naar praktijkcases en mezelf liet kijken. Manon heeft eerder ook diverse mensen uit mijn team succesvol gecoacht, dus ik had hoge verwachtingen en die zijn zeker uitgekomen! Altijd een warm onthaal bij binnenkomst en vol energie weer naar buiten! Als je resultaat wilt en op een verfrissende manier gecoacht wilt worden, dan zou ik Manon zeker aan willen raden!”

Petra Heilker, manager financial control, ABN AMRO (coaching)

‘Manon heeft mijn team op een effectieve, interactieve en plezierige wijze gecoacht op hun persoonlijke aanpak en gedrag bij grote veranderingen. Door de opzet van de dag en haar voorbeelden uit de praktijk weet Manon de verbinding aan te gaan met het team en hen te prikkelen om kritisch naar hun eigen gedrag te kijken en dit te bespreken met hun collega’s.
Mijn team heeft zeer positief gereageerd op deze coaching/teamdag. In volgende teamsessies zal dit een terugkerend thema zijn.’

Peter Goris, opdrachtgever de Volksbank (teamdag)

“Manon heeft twee keer een teamdag voor mijn team begeleid, zowel voor het beter leren kennen van elkaar als voor een verdieping op kernkwadranten per individu en per team. Zelf vond ik de oefeningen leerzaam, goed onderbouwd door theorie en bruikbaar in de praktijk. Ook mijn team was positief: leerzaam én leuk, zowel voor henzelf als voor het team. Kortom: twee keer een geslaagde teamdag!”

Bart van de Vrie, Finance Director Eurofins (teamdag)

“Manon heeft een deel van het team Operations & Services begeleid in de voorbereiding om een vervolgstap te nemen in hun carrière. Zowel ik, als het team, hebben Manon leren kennen als open, plezierig, betrokken en professioneel. Haar programma ‘The next step’ is een succesvolle reis geweest waarin de deelnemers geprikkeld zijn om na te denken over en voorbereidt zijn op de toekomst.”

Nicole Maas-van Veghel, opdrachtgever Rabobank (team begeleiding)

“Samen met Manon heb ik een waardevol coachingstraject doorlopen om mijn volgende carrièrestap te bepalen. Tijdens dit traject heb ik geleerd wat mijn belangrijkste waarden zijn en wat ik wil bereiken in mijn volgende baan. Dankzij praktische oefeningen en doelgerichte vragen heeft Manon mij uitstekend begeleid, waardoor ik weloverwogen keuzes kon maken voor mijn toekomstige loopbaan. Door de ondersteuning die ik heb ontvangen en ben ik in staat om mijn carrièredoelen helder te definiëren en te verwezenlijken.”

Lennart Samson, manager controlling (coaching)

“Een mooie (her) ontdekkingsreis voor en over mijzelf samen met Manon waarmee ik mijn werkgeluk en werksucces en dat van andere verder kan verhogen.”

Johan Poot, manager Finance & Control, ONVZ (coaching)

“Manon is transparant en denkt mee vanuit de behoeften van alle partijen. Daarbij gaat ze de confrontatie niet uit de weg en zoekt de pijnpunten om daar mee aan de slag te kunnen. Het mooie is dat ze zichzelf ook kwetsbaar durft op te stellen, waardoor niet alleen mooie gesprekken tot stand komen, maar ook betere resultaten zijn bereikt, die mijzelf en het team verder helpen.”

Peter Liebeton, manager CMO Credit Risk Beleid & Monitoring, Volksbank (interim bemiddeling, training & teamcoaching)

“Een traject waar ik echt iets aan heb gehad met inzichten die ik meeneem ook nu de sessies ten einde zijn. Ik vond het fijne sessies en het ritje van Culemborg naar Amsterdam meer dan waard. Manon is een fijn persoon en waait niet met de wind mee. Ik heb eerder een gesprek met een coach gehad en die coach vond ik te meegaand in mijn gedachten. Manon spoorde me juist aan om mijn (belemmerende) gedachten in twijfel te trekken.”

Yvette Ruyters, Contentmanager Moneyou (individuele loopbaancoaching)

“Anders dan de naam doet vermoeden is Manon zeker niet ALLEEN voor Financials. Vanuit Dianet hebben diverse teams een traject met Manon doorlopen. Hierbij werd een combinatie gemaakt tussen individuele en teamcoaching. Dit heeft absoluut een positief resultaat opgeleverd. Zowel medewerkers als management van Dianet bevelen ForFinancials van harte aan. In een veilig leerklimaat zijn medewerkers in staat gebleken het beste uit zichzelf te halen. Dit heeft geleid tot betere samenwerking, respect voor elkaar en een belangrijke stap voorwaarts in de realisatie van doelmatigheid. Wij zijn Manon erg dankbaar voor haar inzet voor Dianet.”

Michel van der Voort, oud-Directeur Bedrijfsvoering Dianet (individuele en teamcoaching)

“Bijzonder om samen met de groep leerdoelen te bepalen waarbij Manon een fantastische rol als facilitator oppakt. Ze brengt op gekozen thema’s theorie waar vervolgens op prettige wijze de praktijkervaring van de deelnemers gedeeld wordt met elkaar”

Mart-Jan Schirmer (training zelfstandig ondernemers)

“De interim wereld kan een vluchtig en onpersoonlijk karakter hebben. Bij ForFinancials worden deze kenmerken volledig weggenomen. Of er nou sprake is van een opdracht of niet, het maakt geen verschil, het contact is er altijd en blijft persoonlijk. Ik ben er van overtuigd dat een dergelijke relatie bijdraagt aan meer dan alleen het vervullen van een interim opdracht. De interimmer komt meer tot zijn recht, wat weer van waarde is voor alle partijen.”

Maurice Kleinpenning, finance professional (interim bemiddeling)

“In het coachingstraject wist Manon op de juiste momenten te zorgen voor afwisseling tussen gesprekken, oefeningen en thuisopdrachten. Deze aanpak en het stellen van de juiste vragen hebben ervoor gezorgd dat Manon mij inzichten heeft gegeven waar ik nog lang profijt van zal hebben!”

Tom Voesenek, zelfstandig finance professional (coaching)

“Manon weet door de combinatie van sterke contactuele vaardigheden, haar kennis van de finance functie en oprechte interesse in organisatie en mens op uitstekende wijze invulling te geven aan de voor haar liggende opdracht. Naast het vinden van de juiste kandidaat is zij in staat om als een volwaardig sparring partner toegevoegde waarde te leveren. Relatiemanagement is Manon op het lijf geschreven, door hier een persoonlijke “touch” aan te geven.”

Arnaud Jansen, CFO Dasym Investment Strategies (opdrachtgever)

“Een heel prettig en fijn traject, waarin Manon veel aandacht gaf aan mij als persoon en mij op een hele rustige wijze hele duidelijke inzichten heeft gegeven over waarom ik in spannende situaties bepaalde gedachten mijn hoofd laat vullen en hoe ik in deze situaties effectiever kan zijn.”

Stefan van der Bijl, CFO ABN Amro (individuele coaching)

Manon maakt goed contact, luistert goed. Speelt in op behoeften van gecoachte. Vraagt door. Kritisch. Gedurende de sessies flexibel meegaan met mijn behoefte. Werkt zeer goed. En zou Manon zeker aanbevelen. Manon heeft mij waardevolle inzichten gegeven waar ik levenslang profijt van heb!

Pucky Lew, business controller (individuele coaching)

“Ik ben in oktober 2016 gestart aan mijn eerste opdracht bij DSM via ForFinancials. Ik heb Manon leren kennen als een open en eerlijk persoon die zich aan haar afspraken houdt en erg betrokken is bij het welzijn van de ZZP’er. Het houdt niet op bij het plaatsen van de ZZP’er, tijdens de opdracht wordt er met alle partijen goed contact gehouden. Ik ben erg blij zoals de samenwerking en de communicatie nu verloopt en hoop nog lang met Manon samen te mogen werken.”

Jerrel Wolfgang, finance professional (interim bemiddeling)

“De coachgesprekken met Manon heb ik als zeer prettig, energierijk en veilig ervaren. Manon oordeelt niet en dat geeft een veilig gevoel. Het was enerverend, verrijkend en aan iedereen aan te raden!”

Salina van den Nieuwenhuizen, Riskmanager, De Volksbank (individuele coaching)

“Manon van ForFinancials onderscheidt zich door echt voor jou bezig te zijn. Inmiddels heb ik meerdere opdrachten via Manon uitgevoerd en telkens als ze mij een opdracht aanbiedt is er een bijzondere ‘klik’ met de opdrachtgever en dat is niet voor niets zo. Persoonlijker kan je het niet maken! Iedere interimmer zou eens een opdracht via Manon moeten te doen om de persoonlijkheid te ervaren!”

Richard Beemer, finance professional (interim-bemiddeling)

Hoe bijzonder is het dat je je meteen al in het eerste gesprek gehoord, veilig en vertrouwd voelt. Manon wist meteen haar vinger op de juiste “pijn” plek te leggen, de welbekende emotionele schaafwond. Vaak confronterend maar altijd op een héle prettige en positieve manier.
Manon brengt op mij o.a. kracht, inzicht en rust over én zet me vooral aan het denken. De gesprekken hebben mij opnieuw richting gegeven, zijn erg leerzaam geweest en natuurlijk zijn mijn leerdoelen gerealiseerd.

Ellis van Leth, directiesecretaresse (individuele coaching)

“Manon is zeer kundig, open, triggert om dieper over iets na te denken, scherp en een fijne persoonlijkheid! Meet, Learn & Grow waardeer ik als een zeer goed programma; boeiende en actuele thema’s, verrassend, bewustmakend, nuttig en zeer goed toepasbaar”

Rob Gubbels (Meet, Learn & Grow)

“De snelheid waarmee Manon steeds weer een passende interim kandidaat weet te vinden is uitzonderlijk. Voeling met opdrachtgever en het bedrijf in combinatie met het juiste netwerk vormen de basis. Daarnaast weet zij de opdracht altijd goed te vertalen en weer te geven naar potentiële kandidaten. Hierdoor kan snel worden geschakeld!”

Bart Hulsman, DSM, Refresco, Biscuit International (opdrachtgever)

“Manon is een goede coach! Ze kan heel goed voelen bij wie welke methodes goed werken en die tijdens gesprekken gebruiken. Ze durft je in de diepte te gooien, maar helpt je daarna naar boven te komen als een vernieuwde versie van jezelf!”

Natasha Solovyova, business controller TU Delft (individuele coaching)

“Bij ForFinancials is meteen duidelijk dat het om meer gaat dan een snelle invulling van de interim opdracht. ForFinancials straalt uit dat het de belangen van de klant, maar ook die van de interim manager, in de gaten houdt en zoekt continu naar oplossingen. De contacten zijn vanaf het eerste moment positief en voortvarend geweest. Manon weet iedereen op de juiste manier te benaderen, zonder het doel uit het oog te verliezen. Deze doortastendheid heeft mij geholpen in mijn opdracht. Manon stelde de juiste vragen en dacht mee over de uitdagingen waar we tegen aan liepen.”

Antoine van Wijk, finance professional (interim-bemiddeling)

“Manon heeft mijn team op een effectieve en plezierige wijze gecoacht t.a.v. gewenst gedrag van een business controller. Manon weet op een leuke maar ook prikkelende wijze mensen te motiveren om na te denken over hun gedrag. Mijn team heeft positief gereageerd op deze veranderingen, niet in de laatste plaats door de manier waarop Manon de dag leidde en mijn collega’s en mijzelf inspireerde om zelf een stap te zetten in de goede richting. Tijdens de dag merk je daarbij ook de passie van Manon om het team op een hoger plan te brengen, wat mijns inziens zeker geslaagd is.”

Anton Schoonhoven, Manager Finance, ABN AMRO (teamcoaching)

“Het contact met ForFinancials is altijd direct en hartelijk.  Manon probeert niet het onderste uit de kan te krijgen en al helemaal niet ten koste van de Interim Professional. Haar intake en voorbereiding zijn goed, waardoor ik zelf ook met een goed gevoel en gedegen geïnformeerd op intake ga bij de opdrachtgever.”

Erik Knol, finance professional (interim-bemiddeling)

“Manon is een professional waar ik graag mee samenwerk. Door haar heldere communicatie en de unieke gave om goed te luisteren en door te vragen, heeft ze snel de behoefte van een organisatie in kaart. Ze werkt snel en efficiënt en is zeer gedreven om de meest geschikte kandidaat te vinden en daarin zal ze geen concessies doen. Wat ze levert is gewoon goed! Manon is een betrouwbare businesspartner die excelleert in haar vakgebied door haar gedegen aanpak en kennis.”

Hella Bolte, Brainfish

“Manon ken ik al ruim 10 jaar en via haar heb ik middels individuele coaching en interessante onderwerpen tijdens haar trainingen mooie stappen op het persoonlijke vlak gemaakt. De open en eerlijke houding van Manon geven je gelijk een vertrouwd gevoel en voor mij is dit essentieel voor het resultaat. Van haar vakkennis wil ik nog heel lang gebruik blijven maken, want persoonlijke groei stopt nooit.”

Louis Treffers, zelfstandig finance professional (coaching en training)

“Onder begeleiding van Manon zijn er in de intervisiegroep gevoelige diepgaande (praktijk)problemen van de deelnemers besproken aan de hand van verschillende intervisiemethoden. De open houding binnen onze groep heeft voor een ieder geleid tot nieuwe inzichten. Als zelfstandige interim professional is het goed om issues bij de opdrachtgever met mede-interimmers te bespreken. Mij persoonlijk heeft het meer inzicht gegeven in mijn onbewuste gedrag.”

Wim Koppelaar, finance professional (intervisie)

“ForFinancials weet de juiste mensen op een opdracht te plaatsen door de juiste vragen te stellen aan zowel de opdrachtgever als de financial. Manon is accuraat, heeft veel mensenkennis, kan goed met kritiek omgaan en deze ook omzetten in positieve energie. Manon komt met oplossingen en geeft goede begeleiding aan zowel opdrachtgever als de interim professional.”

Patrick Creemers, finance professional

“Manon krijgt mensen in beweging waardoor iemand de beste versie van zichzelf kan worden. Zij weet namelijk de juiste snaar te raken. Van business controller tot kwantitatief modelleur en van “probleemgeval” tot “high-potential”. Ook op het gebied van team-coaching heeft Manon mij en mijn team geholpen om het beste uit elkaar te halen. Verbindingen leggen, inspireren en goed luisteren zijn de ingrediënten die ik haar met succes heb zien inzitten om mijzelf en mijn team naar een hoger niveau te tillen!

Julien Linger, Directeur Credit, Market & Operational Risk, De Volksbank (teamcoaching)

“Via ForFinancials heb ik een aantal leuke opdrachten mogen doen bij ABN Amro, ASN, BLG en SNS Bank op het gebied van Costmanagement. De kracht van ForFinancials zit in de persoonlijke betrokkenheid bij de opdrachten. Het gaat niet alleen om de opdrachtgever, maar ook het welzijn van de zzp’er wordt goed in het oog gehouden. Dat schept onderling een sterk vertrouwen en een mooie basis voor een fijne samenwerking. Daarbij is de “drive” van Manon om de perfect match te laten ontstaan absoluut de haarlemmerolie.”

Cees Cnossen, finance professional (interim-bemiddeling)

“Persoonlijk heb ik de coaching als heel prettig ervaren, soms confronterend op een goede manier en opbouwend. Manon weet de essentie te pakken en deze eenvoudig te analyseren, ze spiegelt en betrekt je gevoel erbij, wat mij op het juiste moment de energie en de motivatie gaf. Leren herkennen en bewaken van eigen grenzen en rust en tijd nemen voor reflectie en inzicht. Voor iedere situatie de juiste handvatten meegekregen!”

Alfons, SOS International (individuele coaching)

“Recent ben ik gestart voor mijn vierde opdracht welke is bemiddeld door ForFinancials. Manon onderscheidt zich door haar vakinhoudelijke en communicatieve vaardigheden en daadkracht. Het hele proces tot aan de concrete opdracht is snel en meer dan vakkundig, waarbij zij zich inzet voor alle betrokken partijen. ‘Ik prijs mezelf gelukkig’ met de samenwerking met Manon.”

Kirsten Kemp, finance professional (interim-bemiddeling)

“Het leveren van de juiste match voor de opdracht èn voor het team binnen de vooraf vastgestelde eisen. Manon denkt mee, schakelt enorm snel en is pas tevreden als de klant dat ook is. Onderscheidend in snelheid, flexibiliteit en kwaliteit!”

Nora Bujdoso, Gibson Innovations en DPD (opdrachtgever)

“Manon kan heel ‘raak’ reageren en reacties triggeren. Ze is open en scherp. Ze kan goed iemand zelf tot de conclusie laten komen. Dat werkt effectief!”

Sjoerd Hooghiemstra, Rabobank (intervisie)

“Intervisie heeft me nog eens bevestigd hoe moeilijk het is om de juiste vragen te stellen, hoe prettig het is om dit met andere freelance financials te oefenen en hoe belangrijk het is om echt tot de kern te komen. Intervisie is een mooie kans om op een leuke efficiënte manier anderen en jezelf verder te helpen als professional!”

Mascha Peeters, finance professional (intervisie)

“Manon is in staat om kennis, ervaring en kwaliteiten, maar ook wensen en ambities van de interim manager op bijzondere wijze te vertalen naar concrete opdrachten. Bij de contractvorming weet Manon het onbesprokene bespreekbaar te maken. Hierdoor ontstaat een zuiver en eenduidig contract tussen interim manager en opdrachtgever. Voor mij als zzp’er heeft dit geresulteerd in twee interessante, uitdagende en succesvolle opdrachten. Tijdens onze samenwerking ben ik Manon zeer gaan waarderen als een fijne collega en waardevolle gesprekspartner!”

Jose Senden, finance professional

“Ik heb nu meer inzicht in de werking, maar vooral ook kracht van feedback. Manon weet de groep mee te krijgen en voelt de groep goed aan. Ze is flexibel in het aanpassen van het programma aan de groep.”

Marc de Fouw, Manager Rabobank Nederland (training feedback geven en ontvangen)

“Stuk persoonlijke ontwikkeling wat vroeger bij de werkgever verzorgd was, middels interne trainingen, maar waar ik niet aan toegekomen ben tijdens het zzp bestaan. Echt leerzaam en interessant om kennis te maken met ZZP-ers met een heel andere achtergrond, dus buiten mijn normale kring. Ik ben met veel plezier naar de bijeenkomsten toegekomen en ga ervan uit dat er nog veel bijeenkomsten zullen volgen!”

Oscar Teuwissen, finance professional (intervisie)
© ForFinancials