Nieuws

Passende en uitdagende opdrachten genereren!

7 maart 2018

Wil je als zelfstandig finance ondernemer meer inzicht in wat je kunt doen om opdrachten te genereren die bij jou passen? En dat je gevonden wordt voor rollen waar jij energie van krijgt? Lees dan vooral verder.

Masterclass voor zelfstandig finance professionals

Als zelfstandig finance professional wil je natuurlijk graag opdrachten doen die bij je passen, waarin je uitgedaagd wordt en je van betekenis kunt zijn voor je klant.
Toch blijkt dat je niet altijd opdrachten doet die écht bij jouw talenten en jouw behoeften passen. Of je opdrachtgever blijkt de opdracht in het intakegesprek toch anders omschreven te hebben dan deze in werkelijkheid is.

In deze interactieve workshop krijg je meer inzicht in wat je kunt doen om opdrachten te genereren die bij jou passen. Dat je gevonden wordt voor rollen waar jij energie van krijgt!
Je deelt je ervaringen met vakgenoten en krijgt persoonlijke feedback en tips.

Ik, Manon Janssen, begeleid deze workshop. Vanuit mijn praktijkervaring, als intermediair en coach, en inhoudelijke verdieping zal ik deze avond vormgeven.

De feiten op een rij
Datum:          dinsdag 17 april 2018
Tijd:                19.00 – 21.30 uur
Locatie:         ForFinancials BV
Ridderstraat 218, Culemborg
Investering:   €89 (excl. BTW)
Na inschrijving ontvang je een factuur.

Er kunnen maximaal 8 zelfstandig finance ondernemers deelnemen.
Mocht je nog vragen hebben, bel me gerust op 06-22107511.

 

Update

De Masterclass van 17 april is helaas al volgeboekt. Er staat een nieuwe Masterclass gepland op woensdag 20 juni. Je kunt je nu al aanmelden via info@forfinancials.nl.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

© ForFinancials