Waar we voor staan

Méér dan tevreden opdrachtgevers en professionals

Een bijdrage leveren aan de groei van organisaties en een rol spelen in de ontwikkeling van de finance professional. Wij zijn graag dé verbindende schakel!
Dit betekent voor de opdrachtgever de juiste professional selecteren en later in een gesprek te horen krijgen “Uitstekende kandidaat!”. Voor de professional betekent dit uitdagende opdrachten vinden. Het doet ons goed wanneer we horen “Wat een gave opdracht!”.
En dit betekent een coachvraag serieus nemen en achteraf horen “Ik ben zeer blij dat ik dit heb mogen doen en ervaren!”.

Investeren in persoonlijk groei

Wij stimuleren de ontwikkeling van talenten en scherpen vaardigheden aan die er voor de financial toe doen. ForFinancials gelooft dat je door te investeren in je vaardigheden en gedrag, je eigen groei kunt versnellen. En dat levert meer regie, impact en meer plezier in je werk.

Samen creëren met anderen

Kennis en kunde delen, samen opdrachten genereren, elkaar verder helpen, vernieuwen en uitdagen. Wij zijn ervan overtuigd dat samenwerken leidt tot meer plezier in het werk, betere resultaten en versnelling van de groei! We zijn ook benieuwd wat jou drijft!

Wil je weten wat opdrachtgevers, professionals en coachklanten van ForFinancials vinden? Lees dan ook de reviews!

Manon Janssen

Oprichter en eigenaar

Na mijn studie Communicatiemanagement ben ik sinds 1998 actief in de branche van detachering en interim-management van financials. Naast het bemiddelen van financials, coach en inspireer ik professionals in hun persoonlijke ontwikkeling. Als resourcemanager volgde ik trainingen Coachend leidinggeven bij Schouten & Nelissen en De Baak.
Onder regie van Marijke Lingsma van de Coachboulevard heb ik de Post-HBO opleiding tot gecertificeerd erkend coach afgerond (2009-2011). Om mezelf te blijven ontwikkelen volgde ik trainingen bij o.a. Het Balkon, Berry Collewijn & Lex Mulders, de opleiding van Voice Dialogue Facilitator bij Voice Dialogue Instituut, systemisch coachen bij Hylke Bonnema en ACT training bij SeeTrue Opleidingen. Ook ben ik in 2022 gecertificeerd voor DISC & Drijfveren analyses.

Een bijdrage leveren aan de groei van organisaties en een rol spelen in de ontwikkeling van professionals, leidinggevenden en teams daar krijg ik energie van!

ForFinancials heb ik in 2008 opgericht. En nog steeds richt ik me als intermediair op de vakgebieden finance, control & risk.
Als coach start ik vaak in organisaties in de begeleiding van een finance professional of team en word ik meestal aansluitend gevraagd om ook individuen of teams uit andere vakgebieden te begeleiden.

Naast eigenaar van ForFinancials ben ik coach bij Van Ede & Partners te Zeist (maatschap). Ik woon samen met Bruno en we hebben samen 2 zonen Milan (19 jaar) en Beau (15 jaar).

Ik heb nog een andere grote passie en dat is reizen. Verre reizen maken, nieuwe ervaringen opdoen en andere culturen leren kennen, dat is waar ik van hou. Als 24 jarige ontdekte ik het backpacken door Australië, Nieuw-Zeeland en Indonesië. Daarna volgde vele vakantie reizen in andere landen over de wereld en als 48 jarige ging ik met mijn gezin 7,5 maand op sabbatical in o.a. Bonaire, Curacao, Saba, St. Maarten, Cuba, Colombia en Florida.

Mail Manon Janssen 06 – 22 10 75 11

Feiten en cijfers

800+ professionals in hun ontwikkeling begeleidt
500+ financials bemiddelt in een interim opdracht
95% van onze coachklanten behaalt doelstellingen
8,5 dit gemiddelde krijgen onze trainingen en (team)coaching

“Een traject waar ik echt iets aan heb gehad met inzichten die ik meeneem ook nu de sessies ten einde zijn. Ik vond het fijne sessies en het ritje van Culemborg naar Amsterdam meer dan waard. Manon is een fijn persoon en waait niet met de wind mee. Ik heb eerder een gesprek met een coach gehad en die coach vond ik te meegaand in mijn gedachten. Manon spoorde me juist aan om mijn (belemmerende) gedachten in twijfel te trekken.”

Yvette Ruyters, Contentmanager Moneyou (individuele loopbaancoaching)

“Bijzonder om samen met de groep leerdoelen te bepalen waarbij Manon een fantastische rol als facilitator oppakt. Ze brengt op gekozen thema’s theorie waar vervolgens op prettige wijze de praktijkervaring van de deelnemers gedeeld wordt met elkaar”

Mart-Jan Schirmer (Meet, Learn & Grow)

“Manon weet door de combinatie van sterke contactuele vaardigheden, haar kennis van de finance functie en oprechte interesse in organisatie en mens op uitstekende wijze invulling te geven aan de voor haar liggende opdracht. Naast het vinden van de juiste kandidaat is zij in staat om als een volwaardig sparring partner toegevoegde waarde te leveren. Relatiemanagement is Manon op het lijf geschreven, door hier een persoonlijke “touch” aan te geven.”

Arnaud Jansen, CFO Dasym Investment Strategies (opdrachtgever)

“Manon is een goede coach! Ze kan heel goed voelen bij wie welke methodes goed werken en die tijdens gesprekken gebruiken. Ze durft je in de diepte te gooien, maar helpt je daarna naar boven te komen als een vernieuwde versie van jezelf!”

Natasha Solovyova, business controller TU Delft (individuele coaching)

“Bij ForFinancials is meteen duidelijk dat het om meer gaat dan een snelle invulling van de interim opdracht. ForFinancials straalt uit dat het de belangen van de klant, maar ook die van de interim manager, in de gaten houdt en zoekt continu naar oplossingen. De contacten zijn vanaf het eerste moment positief en voortvarend geweest. Manon weet iedereen op de juiste manier te benaderen, zonder het doel uit het oog te verliezen. Deze doortastendheid heeft mij geholpen in mijn opdracht. Manon stelde de juiste vragen en dacht mee over de uitdagingen waar we tegen aan liepen.”

Antoine van Wijk, finance professional (interim-bemiddeling)

Alle reviews

© ForFinancials