Waar we voor staan

Méér dan tevreden opdrachtgevers en professionals

Een bijdrage leveren aan de groei van organisaties en een rol spelen in de ontwikkeling van de finance professional. Wij zijn graag dé verbindende schakel!
Dit betekent voor de opdrachtgever de juiste professional selecteren en later in een gesprek te horen krijgen “Uitstekende kandidaat!”. Voor de professional betekent dit uitdagende opdrachten vinden. Het doet ons goed wanneer we horen “Wat een gave opdracht!”.
En dit betekent een coachvraag serieus nemen en achteraf horen “Ik ben zeer blij dat ik dit heb mogen doen!”.

Investeren in persoonlijk groei

Wij stimuleren de ontwikkeling van talenten en scherpen vaardigheden aan die er voor de financial toe doen. ForFinancials gelooft dat je door te investeren in je vaardigheden en gedrag, je eigen groei kunt versnellen. En dat levert meer regie, impact en meer plezier in je werk.

Samen creëren met anderen

Kennis en kunde delen, samen opdrachten genereren, elkaar verder helpen, vernieuwen en uitdagen. Wij zijn ervan overtuigd dat samenwerken leidt tot meer plezier in het werk, betere resultaten en versnelling van de groei! We zijn ook benieuwd wat jou drijft!

 

Manon Janssen

Oprichter en eigenaar

Na mijn studie Communicatiemanagement ben ik sinds 1998 actief in de branche van detachering en interim-management van financials, waaronder bij Yacht. Naast het bemiddelen van financials, coach en inspireer ik professionals in hun persoonlijke ontwikkeling. Onder regie van Marijke Lingsma van de Coachboulevard heb ik de Post-HBO opleiding tot gecertificeerd erkend coach afgerond. Om mezelf te blijven ontwikkelen volgde ik trainingen bij Schouten & Nelissen, De Baak, Het Balkon en Berry Collewijn & Lex Mulders. Een bijdrage leveren aan de groei van organisaties en een rol spelen in de ontwikkeling van finance professionals, daar krijg ik energie van! Dat is precies de reden om mei 2008 ForFinancials op te richten; een bureau VOOR FINANCIALS!”

Mail Manon Janssen 06 – 22 10 75 11

Feiten en cijfers

400+ professionals in hun ontwikkeling begeleidt
500+ financials bemiddelt in een interim opdracht
95% van onze coachklanten behaalt doelstellingen
8,4 dit gemiddelde krijgen onze trainingen

“Een heel prettig en fijn traject, waarin Manon veel aandacht gaf aan mij als persoon en mij op een hele rustige wijze hele duidelijke inzichten heeft gegeven over waarom ik in spannende situaties bepaalde gedachten mijn hoofd laat vullen en hoe ik in deze situaties effectiever kan zijn.”

Stefan van der Bijl, CFO ABN Amro (individuele coaching)

“Manon van ForFinancials onderscheidt zich door echt voor jou bezig te zijn. Inmiddels heb ik meerdere opdrachten via Manon uitgevoerd en telkens als ze mij een opdracht aanbiedt is er een bijzondere ‘klik’ met de opdrachtgever en dat is niet voor niets zo. Persoonlijker kan je het niet maken! Iedere interimmer zou eens een opdracht via Manon moeten te doen om de persoonlijkheid te ervaren!”

Richard Beemer, finance professional

“Manon heeft mijn team op een effectieve en plezierige wijze gecoacht t.a.v. gewenst gedrag van een business controller. Manon weet op een leuke maar ook prikkelende wijze mensen te motiveren om na te denken over hun gedrag. Mijn team heeft positief gereageerd op deze veranderingen, niet in de laatste plaats door de manier waarop Manon de dag leidde en mijn collega’s en mijzelf inspireerde om zelf een stap te zetten in de goede richting. Tijdens de dag merk je daarbij ook de passie van Manon om het team op een hoger plan te brengen, wat mijns inziens zeker geslaagd is.”

Anton Schoonhoven, Manager Finance, ABN AMRO (teamcoaching)

“Bij ForFinancials is meteen duidelijk dat het om meer gaat dan een snelle invulling van de interim opdracht. ForFinancials straalt uit dat het de belangen van de klant, maar ook die van de interim manager, in de gaten houdt en zoekt continu naar oplossingen. De contacten zijn vanaf het eerste moment positief en voortvarend geweest. Manon weet iedereen op de juiste manier te benaderen, zonder het doel uit het oog te verliezen. Deze doortastendheid heeft mij geholpen in mijn opdracht. Manon stelde de juiste vragen en dacht mee over de uitdagingen waar we tegen aan liepen.”

Antoine van Wijk, finance professional

“Het leveren van de juiste match voor de opdracht èn voor het team binnen de vooraf vastgestelde eisen. Manon denkt mee, schakelt enorm snel en is pas tevreden als de klant dat ook is. Onderscheidend in snelheid, flexibiliteit en kwaliteit!”

Nora Bujdoso, Gibson Innovations

Alle reviews

© ForFinancials