Nieuws

Opdrachtgever Syntus & professional André van Dijk in beeld

16 maart 2016

Cornelis Uijl van opdrachtgever Syntus BV en professional André van Dijk laten weten waarom zij als team succesvol zijn in deze “Opdrachtgever en Professional in beeld”

Opdrachtgever: Cornelis Uijl – Syntus BV, Tender Manager OV
Interim professional: André van Dijk, Interim Tender Controller

Opdrachtgever: Cornelis Uijl (foto rechts)

Wat is de aanleiding dat jullie ForFinancials hebben ingeschakeld?

Syntus heeft een groei ambitie. Binnen het openbaar vervoer is het alleen mogelijk om te groeien door middel van het inschrijven op aanbestedingen. Het indienen van een bieding is zeer tijdrovend en er zijn grote financiële belangen. Syntus heeft gekozen voor een eigen business controller voor het tenderteam.

Waarom is destijds de keuze op André gevallen?

De ervaring van André met logistieke dienstverlening. Daarnaast was ik op zoek naar een controller die zelfstandig in staat was een business case op te zetten. Tijdens het gesprek hadden we een klik en een zelfde zienswijze op hoe we dit zouden moeten aanpakken.

Wat maakt dat jullie tevreden zijn over de performance van André?

De wil om het uiterste eruit te halen met als doel succesvol inschrijven, dus winnen.

Wat maakt jullie als team succesvol?

We hebben een half woord nodig om elkaar te begrijpen en er is een groot wederzijds vertrouwen. Dat laatste is heel belangrijk om een topprestatie te kunnen leveren.

Hoe ervaar je de dienstverlening van ForFinancials?

Zeer goede voorselectie gedaan op basis van het intakegesprek. Vervolgens een punctuele opvolging door het gehele project.

Interim professional: André van Dijk (foto links)

Wat maakt deze opdracht & opdrachtgever interessant?

Binnen de rol van tendercontroller bij Syntus komen alle financiële facetten van de openbaar vervoersaanbestedingen aan de orde. Syntus is als opdrachtgever erg interessant omdat het een groeiende onderneming is met enorm gedreven medewerkers.

Wat heb je voor Syntus kunnen betekenen tot nu toe?

Sinds Syntus met dit tenderteam is begonnen hebben we bij drie van de vier tenders het beste bod ingediend. Naast de financiële onderbouwing binnen onze organisatie ben ik ook verantwoordelijk voor een aantal deelplannen die door de aanbestedende partijen goed zijn ontvangen.

Wat maakt jullie als team succesvol?

Cornelis staat voor het team als geheel en de drive van een ieder in het team is erg aanstekelijk. Men vult elkaar aan, durft open en eerlijk naar elkaar te zijn en is bereid om iets voor de ander te doen. Erg prettig en de basis om succesvol te zijn in aanbestedingstrajecten.

Hoe ervaar je de dienstverlening van ForFinancials?

Als financial heb je natuurlijk iets met getallen, maar je wilt toch niet als nummer behandeld worden. De persoonlijke benadering, ook op het moment dat er geen feitelijke opdracht is, ervaar ik als zeer prettig. Daarnaast is er een kritische blik, wellicht niet op financiële kennis of kunde, maar meer op het gebied van persoonlijke effectiviteit.

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

© ForFinancials