Nieuws

Opdrachtgever DSM & professional John Peterson in beeld

16 maart 2016

In deze “Opdrachtgever en Professional in beeld” lees je waarom opdrachtgever DSM ForFinancials heeft ingeschakeld en wat professional John Peterson voor DSM heeft kunnen betekenen.

Opdrachtgever: Bart Kemp – DSM Resins B.V., Manager Financial & Operations Control
Interim professional: John Peterson – Financieel Interim Management & Controlling

Opdrachtgever: Bart Kemp (foto rechts)

Wat is de aanleiding dat jullie ForFinancials hebben ingeschakeld?
We maakten tot op heden met name gebruik van interim bureaus die mensen in eigen dienst hebben. Omdat het voor ons lastig was om zelf de ZZP markt op te gaan vanwege een gebrek aan kennis van de markt hebben we ForFinancials ingeschakeld om dat gat voor ons op te vullen.

Waarom is destijds de keuze op John gevallen?
Als eerste was hij een goede fit qua persoonlijk, senior maar heel open en energiek. Als tweede had hij het juiste profiel en de juiste ervaring. En als laatste en niet onbelangrijk was John via ForFinancials aanzienlijk goedkoper om in te huren als de andere kandidaten.

Wat maakt dat jullie tevreden zijn over de performance van John?
Naast het feit dat John een kundige professional is die zijn zaken altijd prima op orde heeft, is zijn capaciteit om zowel consultant te zijn als medewerker, bijzonder prettig voor ons.

Wat maakt jullie als team succesvol?
De klik die er is zowel op professioneel gebied, als persoonlijk gebied tussen John en mijn team is een belangrijk fundament voor succes.

Hoe ervaar je de dienstverlening van ForFinancials?
Betrokken, persoonlijk, professioneel en value for money. Ik ervaar het als een welkome aanvulling op ons bestaande netwerk van interim bureaus.

Interim professional: John Peterson (foto links)

Wat maakt deze opdracht & opdrachtgever interessant?
DSM is een zeer succesvolle Nederlandse multinational. Er wordt met SAP gewerkt en wel zeer complex waarbij je met bijna alle mogelijke facetten in een boekhouding te maken krijgt.

Wat heb je voor DSM kunnen betekenen tot nu toe?
Nadat ik als Site-Controller bijna een jaar in Duitsland heb gewerkt, heb ik vervolgens ook als Site-Controller van diverse fabrieken in Boston en Barcelona mogen werken. Tot vermoedelijk eind augustus 2015 zit ik in het implementatie team van een groot SAP-project genaamd O2.

Wat maakt jullie als team succesvol?
Wat ons succesvol maakt is dat mijn opdrachtgever, Bart Kemp, optimaal gebruik maakt van mijn capaciteiten en ervaringen opgedaan in vergelijkbare situaties in mijn verleden. Daarbij heeft hij op voorhand het vertrouwen gegeven door mij geheel vrij te laten in de wijze waarop ik mijn opdracht(-en) tot uitvoer breng.

Hoe ervaar je de dienstverlening van ForFinancials?
ForFinancials doet meer dan alleen vraag en aanbod bij elkaar brengen. Naar zowel de opdrachtgever als de interimmer wordt zeer veel contact onderhouden tijdens de looptijd van de opdracht. Al met al een professionele club waarvoor het prettig werken is.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

© ForFinancials