Nieuws

Praktisch en effectief coachen

6 september 2021

Regelmatig krijg ik de vraag van professionals over hoe ze coachen meer kunnen toepassen naar medewerkers of collega's. Men is niet zo zeer op zoek naar een coachopleiding, maar wel naar een aantal handvatten in het coachen. Vandaar dat ik 30 september weer de workshop "Praktisch en effectief coachen" ga geven voor iedereen die meer wil weten over coaching op de werkvloer. Interessant voor jou? Lees dan vooral verder....

Lees meer

Strong alone, Unstoppable together

13 augustus 2021

"Strong alone, Unstoppable together" is de naam van het programma wat ik voor Moneyou het afgelopen half jaar heb ontwikkeld en uitgevoerd. 
In deze blog vertel ik je over wat ik gedaan heb, hoe ik dit gedaan heb en WAAROM ik hieraan gewerkt heb!

Lees meer

Mijn werk als coach

4 april 2021

Samen met Johan Krijl heb ik de afgelopen weken gewerkt aan een animatie om mijn werk als coach in beeld te brengen.
Niet zo zeer wat ik doe, maar wel wanneer ik o.a. wordt benaderd door professionals. Misschien herken je jezelf in één van de personen in de animatie.
Kijk en luister!

Lees meer

Masterclass Verwachtingen managen

5 december 2020

Als zelfstandig ondernemer begin je aan een nieuwe opdracht met bepaalde verwachtingen. Vaak blijkt dat deze niet altijd goed worden uitgesproken. Dit kan leiden tot miscommunicatie met je opdrachtgever en het heeft een groot afbreukrisico met het voltooien van je opdracht. Ook je opdrachtgever heeft, uitgesproken of niet uitgesproken, verwachtingen van jou. Hoe kun je jouw verwachtingen én die van jouw (potentiële) opdrachtgever beter managen?
Daarover gaat deze masterclass.

Lees meer

ForFinancials 12,5 jaar🥂

5 november 2020

Alweer 12,5 jaar bestaat ForFinancials! Wat ontzettend blij en trots ben ik op deze mijlpaal. Op bevrijdingsdag, 5 mei 2008, heb ik bij de Kamer van Koophandel 'ForFinancials BV' ingeschreven. Geen feestje in deze Corona-tijd, maar ik wil wel stilstaan bij dit jubileum en iedereen die dit mogelijk hebben gemaakt!

Lees meer

Masterclass succesvol(ler) onderhandelen

8 oktober 2020

Kijk je terug op onderhandelingssituaties waarvan je achteraf vaststelde "Dat had ik anders kunnen doen"?
Of heb je niet gerealiseerd wat je wilde?  Onderhandelingsvaardigheden kun je leren. 19 november is er een Masterclass over Succesvol(ler) onderhandelen.

Lees meer

Hoe kom ik aan passende en uitdagende opdrachten?

25 september 2020

Wil je als zelfstandig finance ondernemer meer inzicht in wat je kunt doen om opdrachten te genereren die bij jou passen en jou uitdagen? En dat je gevonden wordt voor rollen waar jij energie van krijgt? Lees dan vooral verder.

Lees meer

3e groep Meet Learn & Grow voor zelfstandig ondernemers!

17 juli 2020

Het programma Meet, Learn & Grow is bedoeld voor zelfstandig ondernemers die willen groeien en zich verder willen ontwikkelen.
Meet, Learn & Grow zorgt reflectie, verdieping in jezelf en verbinding met je vakgenoten én zorgt voor een boost voor jou als interim professional / manager! Nieuwsgierig, lees dan vooral verder hier.....

Lees meer

Innerlijke dialogen, naar welke stem luister jij?

29 mei 2020

Volgens geleerden hebben we per dag wel veertig tot zestigduizend gedachten. We voeren in ons hoofd soms hele gesprekken. De ene kant in jou zegt dat het tijd wordt voor een nieuwe job, want je werkt alweer een paar jaar in dezelfde functie en hebt weer behoefte aan meer uitdaging, een andere omgeving. Terwijl de andere kant in jou zegt dat je beter nog even kunt blijven omdat er net de economische crisis is gestart en dit nu geen handige tijd is om van baan te switchen. Naar welke stem luister je? Welke kant is het meest dominant? En is dat dan ook altijd wenselijk? Ik vertel je in deze blog graag meer over interne dialogen en hoe je andere kanten van jezelf kunt ontdekken.

Lees meer

Cirkel van 8 – Persoonlijk leiderschap is NU nóg belangrijker!

13 maart 2020

Het coronavirus raakt veel ondernemers en mensen in loondienst. Maak jij je zorgen over je baan of voel je angst omdat je je omzet ziet kelderen, je opdracht wordt geannuleerd of je maar een kleine buffer als ondernemer hebt opgebouwd?
Het leiderschapsmodel ‘de cirkel van 8’ gaat jou helpen om je eigen reacties en gedrag te onderzoeken. Je hebt geen invloed op het terugdringen van het virus, maar je hebt wél invloed op hoe jij met deze situatie omgaat! Ik neem je graag mee hoe je kunt kijken in kansen in plaats van te denken in problemen.

Lees meer

Meet, Learn & Grow, ondernemers

17 januari 2020

Het programma Meet, Learn & Grow is bedoeld voor zelfstandig ondernemers die willen groeien en zich verder willen ontwikkelen.
Meet, Learn & Grow zorgt reflectie, verdieping in jezelf en verbinding met je vakgenoten én zorgt voor een boost voor jou als interim professional / manager! Nieuwsgierig, lees dan vooral verder hier.....

Lees meer

10 tips om die interim opdracht binnen te halen!

4 september 2019

Word je wel eens afgewezen voor een interim opdracht na een intake of tweede gesprek met je potentiële opdrachtgever? Of zou je nóg sterker uit zo'n gesprek willen komen? Deze tips geven je weer stof tot nadenken én geven je aanleiding om anders het gesprek in te gaan!

Lees meer

Back in Business……

21 augustus 2019

Na een geweldige periode van ruim 7 maanden ben ik weer terug in Nederland en pak ik mijn werk als coach en intermediair vanuit ForFinancials weer op! In dit deel lees je meer over mijn fantastisch sabbatical met mijn gezin!

Lees meer

ForFinancials bestaat 10 jaar!

3 september 2018

Dit jaar bestaat ForFinancials 10 jaar! In 10 jaar ondernemen heb ik enorm veel resultaten bereikt. Ook heb ik de nodige leermomenten gehad. Lees over enkele lessen die ik leerde in 10 jaar ondernemerschap.

Lees meer

Last van een dilemma? Keuzestress?

19 januari 2018

Heb je last van een dilemma? Of vind je het lastig om een keuze te maken? En heb je er al veel te lang over zitten piekeren?
Met deze oefening kom je wellicht tot een nieuw inzicht of kun je zelfs een beslissing nemen.

Lees meer

Interim professionals, managers ken je sterke punten en verbeterpunten!

10 november 2017

Tijdens de intake of kennismaking met een potentiële opdrachtgever wordt regelmatig het zelfinzicht getoetst van de kandidaat. Je kunt je voorbereiden door een persoonlijke sterkte-zwakte analyse van jezelf te maken aan de hand van het kernkwadrant. Hoe je dit doet, lees je hier!

Lees meer

Neem regie over jouw carrière! Masterclass en 1 op 1 sessie

28 oktober 2017

"Neem regie over jouw carrière!", een Masterclass en 1 op 1 sessie voor iedereen die als finance, control of risk professional werkt (dienstverband of zelfstandig) en meer geluk en energie wil ervaren en/of met meer gemak succesvoller wil zijn. Lees vooral verder als jij ook meer regie wilt nemen in je carrière!

Lees meer

Herregistratie als Erkend Coach binnen!

2 maart 2017

Positieve bericht ontvangen dat ik voldoe aan de eisen om de komende 5 jaar Erkend Coach te blijven via StiR-Keurmerk voor professioneel begeleiden !

Lees meer

Opdrachtgever Bol.com en professional Maarten in beeld

1 maart 2017

Een interview met opdrachtgever Rob Nip van Bol.com (Manager Operations Control) en interim professional Maarten van Soolingen (Project Controller a.i.) over hun samenwerking en de samenwerking met ForFinancials.

Lees meer

Feedback Challenge for Financials

25 augustus 2016

Het thema van de Financials meet Financials-avond van donderdag 13 oktober was "Feedback Challenge for Financials”.
De avond werd begeleid door trainer Axelle de Roy van Lomans & De Roy - training, coaching & theater.
Door de deelnemers werd dit event beoordeeld met een 8,6!

Lees meer

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

© ForFinancials