Nieuws

Hoe kom ik aan passende en uitdagende opdrachten?

25 september 2020

Wil je als zelfstandig finance ondernemer meer inzicht in wat je kunt doen om opdrachten te genereren die bij jou passen en jou uitdagen? En dat je gevonden wordt voor rollen waar jij energie van krijgt? Lees dan vooral verder.

Lees meer

3e groep Meet Learn & Grow voor zelfstandig ondernemers!

17 juli 2020

Het programma Meet, Learn & Grow is bedoeld voor zelfstandig ondernemers die willen groeien en zich verder willen ontwikkelen.
Meet, Learn & Grow zorgt reflectie, verdieping in jezelf en verbinding met je vakgenoten én zorgt voor een boost voor jou als interim professional / manager! Nieuwsgierig, lees dan vooral verder hier.....

Lees meer

Praktisch en effectief coachen

5 juni 2020

Regelmatig krijg ik de vraag van professionals over hoe ze coachen meer kunnen toepassen naar medewerkers of collega's. Men is niet zo zeer op zoek naar een coachopleiding, maar wel naar een aantal handvatten in het coachen. Vandaar dat ik 22 september weer de workshop "Praktisch en effectief coachen" ga geven voor iedereen die meer willen weten over coaching op de werkvloer. Interessant voor jou? Lees dan vooral verder....

Lees meer

Innerlijke dialogen, naar welke stem luister jij?

29 mei 2020

Volgens geleerden hebben we per dag wel veertig tot zestigduizend gedachten. We voeren in ons hoofd soms hele gesprekken. De ene kant in jou zegt dat het tijd wordt voor een nieuwe job, want je werkt alweer een paar jaar in dezelfde functie en hebt weer behoefte aan meer uitdaging, een andere omgeving. Terwijl de andere kant in jou zegt dat je beter nog even kunt blijven omdat er net de economische crisis is gestart en dit nu geen handige tijd is om van baan te switchen. Naar welke stem luister je? Welke kant is het meest dominant? En is dat dan ook altijd wenselijk? Ik vertel je in deze blog graag meer over interne dialogen en hoe je andere kanten van jezelf kunt ontdekken.

Lees meer

Cirkel van 8 – Persoonlijk leiderschap is NU nóg belangrijker!

13 maart 2020

Het coronavirus raakt veel ondernemers en mensen in loondienst. Maak jij je zorgen over je baan of voel je angst omdat je je omzet ziet kelderen, je opdracht wordt geannuleerd of je maar een kleine buffer als ondernemer hebt opgebouwd?
Het leiderschapsmodel ‘de cirkel van 8’ gaat jou helpen om je eigen reacties en gedrag te onderzoeken. Je hebt geen invloed op het terugdringen van het virus, maar je hebt wél invloed op hoe jij met deze situatie omgaat! Ik neem je graag mee hoe je kunt kijken in kansen in plaats van te denken in problemen.

Lees meer

Meet, Learn & Grow, ondernemers

17 januari 2020

Het programma Meet, Learn & Grow is bedoeld voor zelfstandig ondernemers die willen groeien en zich verder willen ontwikkelen.
Meet, Learn & Grow zorgt reflectie, verdieping in jezelf en verbinding met je vakgenoten én zorgt voor een boost voor jou als interim professional / manager! Nieuwsgierig, lees dan vooral verder hier.....

Lees meer

Knopen doorhakken!

12 september 2019

Een programma voor finance, data en risk professionals die makkelijker beslissingen willen nemen, sneller tot een besluit willen komen en daadkrachtiger willen handelen. Met déze masterclass en 2 individuele sessies ga jij leren knopen door te hakken!

Lees meer

10 tips om die interim opdracht binnen te halen!

4 september 2019

Word je wel eens afgewezen voor een interim opdracht na een intake of tweede gesprek met je potentiële opdrachtgever? Of zou je nóg sterker uit zo'n gesprek willen komen? Deze tips geven je weer stof tot nadenken én geven je aanleiding om anders het gesprek in te gaan!

Lees meer

Back in Business……

21 augustus 2019

Na een geweldige periode van ruim 7 maanden ben ik weer terug in Nederland en pak ik mijn werk als coach en intermediair vanuit ForFinancials weer op! In dit deel lees je meer over de periode vanaf 6 juli.

Lees meer

ForFinancials on sabbatical!

24 maart 2019

7 januari 2019 is Manon met haar gezin naar Bonaire vertrokken, een sabbatical van een half jaar. Wil je hier meer over weten? Lees vooral verder......

Lees meer

ForFinancials bestaat 10 jaar!

3 september 2018

Dit jaar bestaat ForFinancials 10 jaar! In 10 jaar ondernemen heb ik enorm veel resultaten bereikt. Ook heb ik de nodige leermomenten gehad. Lees over enkele lessen die ik leerde in 10 jaar ondernemerschap.

Lees meer

Last van een dilemma? Keuzestress?

19 januari 2018

Heb je last van een dilemma? Of vind je het lastig om een keuze te maken? En heb je er al veel te lang over zitten piekeren?
Met deze oefening kom je wellicht tot een nieuw inzicht of kun je zelfs een beslissing nemen.

Lees meer

Interim professionals, managers ken je sterke punten en verbeterpunten!

10 november 2017

Tijdens de intake of kennismaking met een potentiële opdrachtgever wordt regelmatig het zelfinzicht getoetst van de kandidaat. Je kunt je voorbereiden door een persoonlijke sterkte-zwakte analyse van jezelf te maken aan de hand van het kernkwadrant. Hoe je dit doet, lees je hier!

Lees meer

Neem regie over jouw carrière! Masterclass en 1 op 1 sessie

28 oktober 2017

"Neem regie over jouw carrière!", een Masterclass en 1 op 1 sessie voor iedereen die als finance, control of risk professional werkt (dienstverband of zelfstandig) en meer geluk en energie wil ervaren en/of met meer gemak succesvoller wil zijn. Lees vooral verder als jij ook meer regie wilt nemen in je carrière!

Lees meer

Herregistratie als Erkend Coach binnen!

2 maart 2017

Positieve bericht ontvangen dat ik voldoe aan de eisen om de komende 5 jaar Erkend Coach te blijven via StiR-Keurmerk voor professioneel begeleiden !

Lees meer

Opdrachtgever Bol.com en professional Maarten in beeld

1 maart 2017

Een interview met opdrachtgever Rob Nip van Bol.com (Manager Operations Control) en interim professional Maarten van Soolingen (Project Controller a.i.) over hun samenwerking en de samenwerking met ForFinancials.

Lees meer

Feedback Challenge for Financials

25 augustus 2016

Het thema van de Financials meet Financials-avond van donderdag 13 oktober was "Feedback Challenge for Financials”.
De avond werd begeleid door trainer Axelle de Roy van Lomans & De Roy - training, coaching & theater.
Door de deelnemers werd dit event beoordeeld met een 8,6!

Lees meer

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

© ForFinancials