Nieuws

Knopen doorhakken!

12 september 2019

Een programma voor finance, data en risk professionals die makkelijker beslissingen willen nemen, sneller tot een besluit willen komen en daadkrachtiger willen handelen. Met déze masterclass en 2 individuele sessies ga jij leren knopen door te hakken!

Lees meer

10 tips om die interim opdracht binnen te halen!

4 september 2019

Word je wel eens afgewezen voor een interim opdracht na een intake of tweede gesprek met je potentiële opdrachtgever? Of zou je nóg sterker uit zo'n gesprek willen komen? Deze tips geven je weer stof tot nadenken én geven je aanleiding om anders het gesprek in te gaan!

Lees meer

Back in Business……

21 augustus 2019

Na een geweldige periode van ruim 7 maanden ben ik weer terug in Nederland en pak ik mijn werk als coach en intermediair vanuit ForFinancials weer op! In dit deel lees je meer over de periode vanaf 6 juli.

Lees meer

ForFinancials on sabbatical!

24 maart 2019

7 januari 2019 is Manon met haar gezin naar Bonaire vertrokken, een sabbatical van een half jaar. Wil je hier meer over weten? Lees vooral verder......

Lees meer

Passende en uitdagende opdrachten genereren!

17 september 2018

Wil je als zelfstandig finance ondernemer meer inzicht in wat je kunt doen om opdrachten te genereren die bij jou passen? En dat je gevonden wordt voor rollen waar jij energie van krijgt? Lees dan vooral verder.

Lees meer

ForFinancials bestaat 10 jaar!

3 september 2018

Dit jaar bestaat ForFinancials 10 jaar! In 10 jaar ondernemen heb ik enorm veel resultaten bereikt. Ook heb ik de nodige leermomenten gehad. Lees over enkele lessen die ik leerde in 10 jaar ondernemerschap.

Lees meer

Last van een dilemma? Keuzestress?

19 januari 2018

Heb je last van een dilemma? Of vind je het lastig om een keuze te maken? En heb je er al veel te lang over zitten piekeren?
Met deze oefening kom je wellicht tot een nieuw inzicht of kun je zelfs een beslissing nemen.

Lees meer

Interim professionals, managers ken je sterke punten en verbeterpunten!

10 november 2017

Tijdens de intake of kennismaking met een potentiële opdrachtgever wordt regelmatig het zelfinzicht getoetst van de kandidaat. Je kunt je voorbereiden door een persoonlijke sterkte-zwakte analyse van jezelf te maken aan de hand van het kernkwadrant. Hoe je dit doet, lees je hier!

Lees meer

Neem regie over jouw carrière! Masterclass en 1 op 1 sessie

28 oktober 2017

"Neem regie over jouw carrière!", een Masterclass en 1 op 1 sessie voor iedereen die als finance, control of risk professional werkt (dienstverband of zelfstandig) en meer geluk en energie wil ervaren en/of met meer gemak succesvoller wil zijn. Lees vooral verder als jij ook meer regie wilt nemen in je carrière!

Lees meer

Ontpiekeren – omgaan met piekergedrag

11 oktober 2017

Piekeren is iets universeels. We doen het allemaal. De vraag is of het ons helpt en oplossingen brengt.
In de workshop ‘Ontpiekeren’ van 16 november 2017 ga je herkennen en ervaren hoe piekeren werkt, hoe je ermee om kunt gaan en hoe het minder belemmerend voor je kan zijn. En dat je daardoor meer ruimte krijgt om te doen wat je eigenlijk het liefste zou willen.

Lees meer

Sterk groeiende vraag naar coaching!

4 september 2017

Afgelopen jaar is de vraag naar coaching bij ForFinancials enorm toegenomen. Zowel onder finance en risk professionals in loondienst, als zelfstandig ondernemers is er een grotere behoefte ontstaan om te reflecteren.

Lees meer

Event De kracht van je overtuiging

8 juni 2017

Wat houdt jóu tegen om;
*de cijfers te presenteren voor het MT?
*de CFO of Manager Finance aan te spreken op zijn gedrag?
*de volgende stap te maken in je loopbaan?
20 juni komt trainer Maria van de Ven naar Culemborg om een workshop te geven over 'De kracht van je overtuiging".

Lees meer

Voice Dialogue – De psychologie van de ‘ikken’

21 maart 2017

Als coach werk ik met verschillende tools en methoden. De methode die ik bijna altijd gebruik in een coachtraject is Voice Dialogue ofwel De psychologie van de Ikken.
Ik vertel je graag meer hierover, want het helpt ook jou om meer inzicht te krijgen in jezelf, je bewust te worden van je eigen gedachten, overtuigingen en gedrag.

Lees meer

Herregistratie als Erkend Coach binnen!

2 maart 2017

Positieve bericht ontvangen dat ik voldoe aan de eisen om de komende 5 jaar Erkend Coach te blijven via StiR-Keurmerk voor professioneel begeleiden !

Lees meer

Opdrachtgever Bol.com en professional Maarten van Soolingen in beeld

1 maart 2017

Een interview met opdrachtgever Rob Nip van Bol.com (Manager Operations Control) en interim professional Maarten van Soolingen (Project Controller a.i.) over hun samenwerking en de samenwerking met ForFinancials.

Lees meer

Feedback Challenge for Financials

25 augustus 2016

Het thema van de Financials meet Financials-avond van donderdag 13 oktober was "Feedback Challenge for Financials”.
De avond werd begeleid door trainer Axelle de Roy van Lomans & De Roy - training, coaching & theater.
Door de deelnemers werd dit event beoordeeld met een 8,6!

Lees meer

ForFinancials bestaat 8 jaar!

4 mei 2016

Het verhaal van Manon, terugkijkend op 8 jaar ForFinancials.

Lees meer

Opdrachtgever ABN AMRO & professional Pedja van de Pol in beeld

25 april 2016

Lees waarom Anton Schoonhoven zo tevreden is over de performance van Pedja van de Pol en waarom ABN AMRO zo'n interessante opdrachtgever is voor deze professional.

Lees meer

Opdrachtgever DSM & professional John Peterson in beeld

16 maart 2016

In deze “Opdrachtgever en Professional in beeld” lees je waarom opdrachtgever DSM ForFinancials heeft ingeschakeld en wat professional John Peterson voor DSM heeft kunnen betekenen.

Lees meer

Opdrachtgever Syntus & professional André van Dijk in beeld

16 maart 2016

Cornelis Uijl van opdrachtgever Syntus BV en professional André van Dijk laten weten waarom zij als team succesvol zijn in deze “Opdrachtgever en Professional in beeld”

Lees meer

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

© ForFinancials