Nieuws

Neem regie over jouw carrière! Masterclass en 1 op 1 sessie

28 oktober 2017

"Neem regie over jouw carrière!", een Masterclass en 1 op 1 sessie voor iedereen die als finance, control of risk professional werkt (dienstverband of zelfstandig) en meer geluk en energie wil ervaren en/of met meer gemak succesvoller wil zijn. Lees vooral verder als jij ook meer regie wilt nemen in je carrière!

Hoe zit jij eigenlijk achter het stuur van jouw carrière? Heb jij je droombaan gevonden? En maak jij voor 100% eigen keuzes? Of bepaalt jouw omgeving deels jouw weg? Of voel je je zelfs bijrijder?

Manon Janssen en Joost van Beek dagen jou uit om met vakgenoten kritisch naar jezelf te kijken in relatie tot dit thema. Ook wij bieden jou een dashboard aan dat hierbij kan helpen en gaan hier ook gericht mee aan de slag voor een MAX-imaal leerresultaat! De masterclass start met een plenaire avond (MAX. 8 deelnemers) gevolgd door een nog te plannen individuele coachsessie (1,5 uur).

 

Resultaat

  • Je kent jouw eigen talenten en drijfveren en kiest hierdoor vanuit inspiratie bewuster wat echt bij jou past.
  • Daarnaast heb je geleerd belemmerende overtuigingen te herkennen én los te laten en bent je bewust wanneer je DIPT (denkt in problemen) en KIKT (kijkt in kansen).
  • Meer inzicht hoe je grip op jouw werkomgeving krijgt en richting kunt geven aan jouw carrière.

En voor wie?

Voor iedereen die als finance, control of risk professional werkt (dienstverband of zelfstandig) en meer geluk en energie wil ervaren en/of met meer gemak succesvoller wil zijn. Wat je nodig hebt? Vertrouwen en durf!

Dit jaar vonden er 2 Masterclass-groepen plaats op 30 mei en 26 oktober. Heb jij ook behoefte om deel te nemen aan deze Masterclass of wil je meer informatie? Laat het ons weten! 

 

 

Tot slot enkele citaten van de deelnemers;

Een bijzondere prettige en inhoudelijk sterke masterclass die door de beperkte omvang van de groep veel aandacht geeft aan het individu.” Edwin Blokvoort

Een avond met investering in verbetering van je vaardigheden en verrijking van je inzichten. Die geven je een energieboost en meer focus op de voor jou relevante zaken geven.” Erik Teiken

Met name de boost aan energie die bij mij is vrijgekomen na de avond en 1 op 1 sessie zijn voor mij waardevol! Energie gevend, zelf reflecterend, nuttig en vooral geslaagd!”  Rob Vos

In de 1 op 1 sessie, kwam ik met een dilemma en door de sessie ging ik met een oplossing naar huis”  Rik Buiijng

Stof tot nadenken hoe mijn doelen te bereiken. Inspirerend. Mooi om te sparren met andere deelnemers”  Seloua el Bach

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

© ForFinancials