Nieuws

Mijn werk als coach

4 april 2021

Samen met Johan Krijl heb ik de afgelopen weken gewerkt aan een animatie om mijn werk als coach in beeld te brengen.
Niet zo zeer wat ik doe, maar wel wanneer ik o.a. wordt benaderd door professionals. Misschien herken je jezelf in één van de personen in de animatie.
Kijk en luister!

Mijn coachklanten komen met verschillende vraagstukken ofwel coachvragen in mijn praktijk. Soms is hun coachvraag heel concreet, maar meestal niet. Meestal komen mensen naar me toe, als ze al een hele tijd last hebben van een bepaald patroon waar ze in zitten, wat ze zelf niet kunnen doorbreken.

Ze hebben last van een hele kritische kant in zichzelf, merken dat ze soms doorslaan in hun verantwoordelijkheid of zijn zich er van bewust dat ze veel tijd kwijt zijn met alles controleren.

De afgelopen weken heb ik in samenwerking met  creatief illustrator Johan Krijl een animatie gemaakt. Misschien herken je bepaald gedrag bij jezelf of een collega. Bel me gerust als je wil weten wat ik voor je kan betekenen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

© ForFinancials