Nieuws

Meet, Learn & Grow, ondernemers

17 januari 2020

Het programma Meet, Learn & Grow is bedoeld voor zelfstandig ondernemers die willen groeien en zich verder willen ontwikkelen.
Meet, Learn & Grow zorgt reflectie, verdieping in jezelf en verbinding met je vakgenoten én zorgt voor een boost voor jou als interim professional / manager! Nieuwsgierig, lees dan vooral verder hier.....

Meet, Learn & Grow! Als zelfstandig ondernemer werk je regelmatig in teamverband en toch ben je ook vaak een solist, een buitenstaander. Je werkt tijdelijk bij organisaties en kunt niet alles bespreken met je opdrachtgever of team. Een klankbord of sparringpartner die met jóu meedenkt is er niet altijd. Vakinhoudelijk heb je je goed ontwikkeld en toch ervaar je wel eens dilemma’s.
Je mist soms iemand die je de spiegel voorhoudt of die je feedback geeft. Of je hebt weleens behoefte aan vakgenoten waarmee je kunt sparren over allerlei thema’s rondom het ondernemerschap.

Dit programma Meet, Learn & Grow is bedoeld voor de zelfstandig ondernemer die wil groeien en zich verder wil ontwikkelen.
Meet, Learn & Grow zorgt reflectie, verdieping in jezelf en in je vakgenoten én zorgt voor een boost voor jou als interim professional /manager!

Over Meet, Learn & Grow

5 interactieve avonden geven je de mogelijkheid om als zelfstandig ondernemer op een ontspannen, open en informele manier stil te staan bij je rol als interim professional / manager. Iedere bijeenkomst staat een ander thema centraal.  De groepen zijn klein en er is veel gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. Écht contact leggen, dilemma’s en moeilijke situaties delen met vakgenoten is hierdoor laagdrempelig.

Je wordt gestimuleerd om ‘anders te kijken’ naar je eigen rol, denken of gedrag. Je wordt je bewust over hoe je jezelf klem zet in bepaalde situaties. En hoe je belemmerende overtuigingen invloed hebben op je denken, voelen en gedrag. Ook doe je nieuwe inzichten op rondom je eigen vraagstukken.
Je leert nóg beter te luisteren en essentiële vragen te stellen en niet direct een advies te geven. Tot slot leer je natuurlijk ook van de  ‘fouten’  en ervaringen van je vakgenoten.
Kortom, je gaat je als persoon én als professional versterken.

Over de thema’s

Iedere sessie staat een ander thema centraal. Als groep kies je samen de thema’s die spelen in de praktijk. Dus thema’s die gaan over situaties die voor de andere interim professionals / managers ook spelen of herkenbaar zijn. Voorbeelden van thema’s zijn;

 • Omgaan met weerstand
 • Tijdelijk leiderschap
 • De relatie met je opdrachtgever
 • Verwachtingen managen en werkafspraken maken
 • Acquisitie en relatiebeheer
 • Onderhandelen en conflicthantering
 • Ingrijpen bij complexe probleemsituaties
 • Overtuigen en beïnvloeden
 • Omgaan met dilemma’s
 • Persoonlijk leiderschap
 • Balans in eigen energie
 • Onder je niveau werken
 • Interveniëren tijdens overleggen
 • Wel of niet weer in vaste dienst?

Ieder thema gaat gepaard met een stuk theorie, ervaringen delen, casus bespreken en/of een ervaring opdoen aan de hand van een oefening.

De begeleider

Manon Janssen (1970) is geregistreerd en erkend coach, aangesloten bij St!R (Keurmerk voor professioneel begeleiden). Sinds 2008 verzorgt ze intervisie en teamcoaching voor zelfstandig ondernemers en teams in organisaties. Ze werkt als intermediair al meer dan 20 jaar samen met interim professionals / managers.
Ze coacht en traint en (interim) managers in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De feiten op een rij

Wanneer?

Iedere woensdag,

24 juni 2020
16 september 2020
28 oktober 2020
25 november 2020
……… (nog te bepalen door groep) 2020

We starten iedere avond om 18:30 uur met een lekkere maaltijd. 21.30 uur ronden we de avond af.

Investering?

Dit programma kost € 575,00 (excl. btw)               
Dit bedrag is inclusief maaltijd en drank.

Waar?

Onze eigen trainingslocatie
ForFinancials BV
Ridderstraat 218
4101 BK  Culemborg

Deze groep Meet, Learn & Grow bestaat uit 5 zelfstandig ondernemers. We werken Corona-proof, volgens de RIVM richtlijnen.
Je kiest voor een afwisselend, inzichtgevend en ervaringsgericht programma!

Reacties van deelnemers

“Je kent elkaar niet en hebt toch open en leuke gesprekken. Ik ervaar het als nóg positiever dan ik verwacht had. Ook de tweede sessie was heel leerzaam. Punten die ik direct kan toepassen in de komende opdrachten.”   Kirsten
“De klik onderling is er, gemakkelijk om te schakelen. Je krijgt stof tot nadenken.”  Patrick
“De tijd gaat snel, leuk en leerzaam! Herkenbare zaken, die je toch overkomen. Goed dat ze nu besproken zijn, ik hoop ze te gaan toepassen.”  Erik
“Iedereen was open en eerlijk. Fijn om tips te ontvangen”  Mart-Jan
“Heel prima. Interessant met gelijkgestemden!”  Cissy
“Ik ben positief verrast! Lekker interactief , goed energieniveau en inhoudelijk goed.”  Fred
“Goede onderwerpen. Leuk om soms ook in kleiner groepje te werken.”  Martin

Heb je vragen of wil je meer weten?
Spreekt het programma je aan, maar passen de data (deels) niet?
Bel me op 06-22107511 of stuur me een bericht en ik bel je terug!

Je kunt je inschrijven via manon@forfinancials.nl.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

© ForFinancials