Nieuws

Herregistratie als Erkend Coach binnen!

2 maart 2017

Positieve bericht ontvangen dat ik voldoe aan de eisen om de komende 5 jaar Erkend Coach te blijven via StiR-Keurmerk voor professioneel begeleiden !

Begin maart ontving ik het positieve bericht dat ik voldoe aan de eisen om de komende 5 jaar Erkend Coach te blijven via StiR!
StiR is een onafhankelijk keurmerk voor professioneel begeleiders.

 

Investeren in mijn eigen professionele ontwikkeling

Als coach blijf ik investeren in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo heb ik de afgelopen jaren een drietal trainingen gevolgd bij B.E.E.R Collewijn/Mulder opleidingen. In deze trainingen heb ik o.a. de coach methode Voice Dialogue eigen gemaakt. In het volgende nieuwsitem lees je meer over deze techniek.

Naast trainingen neem ik ook deel in een intervisiegroep van coaches. Door intervisie leer ik ook weer van de ervaringen van andere professionals. Ook ben ik bij een supervisor geweest om een eigen casus in te brengen.
Professionals die bij mij een coachtraject hebben gevolgd zijn natuurlijk ook naar feedback gevraagd. Op het einde van een traject ontvangt iedere coachklant een evaluatieformulier. Juist de coachklanten kunnen een kwalitatief oordeel geven over mijn werkwijze en het resultaat van mijn interventies.  De afgelopen 2 maanden ben ik weer 8 nieuwe coachtrajecten gestart en ik hoop nog veel mensen te mogen begeleiden komende jaren!

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

© ForFinancials