Nieuws

ForFinancials 12,5 jaar🥂

5 november 2020

Alweer 12,5 jaar bestaat ForFinancials! Wat ontzettend blij en trots ben ik op deze mijlpaal. Op bevrijdingsdag, 5 mei 2008, heb ik bij de Kamer van Koophandel 'ForFinancials BV' ingeschreven. Geen feestje in deze Corona-tijd, maar ik wil wel stilstaan bij dit jubileum en iedereen die dit mogelijk hebben gemaakt!

Vandaag, 5 november 2020, ForFinancials bestaat 12,5 jaar!

ForFinancials 12,5 jaarTerug naar Bevrijdingsdag 5 mei 2008; het bedrijf ForFinancials is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Een dag die voor mij ook symbool staat voor vrijheid in arbeid; eigen keuzes maken, maar ook zelf verantwoordelijkheid dragen en eigenaarschap tonen.

Starten vanaf de zolderkamer, maar nu al 6 jaar werkzaam in een prachtig pand aan de Ridderstraat in Culemborg!

De afgelopen 12,5 jaar heb ik een gigantische klantenkring opgebouwd met prachtige MKB bedrijven, mooie non-profit organisatie, kleine en grote banken en verzekeraars, mooie grote internationale bedrijven en zelfs multinationals.

Een greep van deze organisaties heb ik samengevoegd in onderstaande afbeelding. En als ik er zo naar kijk dan voel ik me trots.  Zonder deze opdrachtgevers had ik niet 12,5 jaar kunnen ondernemen, kunnen doen waar mijn hart ligt. Dank allen!

Ook wil ik alle zelfstandig ondernemers waar ik de afgelopen 12,5 jaar mee gewerkt heb, hartelijk danken. Zonder jullie had ik mijn opdrachtgevers niet kunnen blij maken met de juiste interim professionals.
Een grote groep zelfstandig ondernemers heb ik zelfs meerdere male mogen bemiddelen bij verschillende klanten.

En ook dank aan alle deelnemers aan workshops, masterclasses en het programma Meet, Learn & Grow!

Tot slot wil ik ook iedereen danken die ik heb mogen coachen de afgelopen jaren.
Individuele coachtrajecten en ook teams welke ik begeleid heb; dank voor het vertrouwen!

Klanten ForFinancials

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

© ForFinancials