Nieuws

Feedback Challenge for Financials

25 augustus 2016

Het thema van de Financials meet Financials-avond van donderdag 13 oktober was "Feedback Challenge for Financials”.
De avond werd begeleid door trainer Axelle de Roy van Lomans & De Roy - training, coaching & theater.
Door de deelnemers werd dit event beoordeeld met een 8,6!

Event in Culemborg

13 oktober 2016 vond de Financials meet Financials avond plaats met als thema: “Feedback Challenge for Financials”.  De trainer van deze avond was Axelle de Roy van Lomans & De Roy.

In deze workshop leerden de deelnemers hoe je feedback kunt vragen aan collega’s en opdrachtgevers. Tevens kregen de deelnemers meer inzicht in hun kwaliteiten. Ook maakten ze kennis met tools waarmee ze verder konden werken aan hun eigen ontwikkeling. We werkten onder andere met het spel Feedbackkaarten, een laagdrempelige manier om feedback te vragen.

Evaluatie
Een avond vol inzichten en interactie! Met behulp van de feedbackkaarten vroegen en gaven de deelnemers elkaar feedback. Veelal serieuze momenten werden afgewisseld door ontspanning en humor. De avond werd beoordeeld met een 8,6. De trainer Axelle de Roy werd op een schaal van “zeer goed” tot “onvoldoende” door alle deelnemers beoordeeld met “zeer goed”!

boek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Financials meet Financials- events

Deze events geven je de mogelijkheid om als Financial op een ontspannen en informele manier stil te staan bij je rol als (interim) professional. Elke bijeenkomst wordt begeleid door Manon Janssen of Joost van Beek. De Financials meet Financials bijeenkomsten hebben als centrale thema persoonlijke ontwikkeling. Waarbij ervaren sprekers  je nieuwe inzichten en inspiratie geven. Deze sprekers zullen jou aan het denken zetten en je bewustwording vergroten .

Daarnaast vergroten de bijeenkomsten je netwerk en bieden je kansen op het gebied van financiële interimopdrachten of nieuwe financiële functies. Ook zijn de groepen klein, waardoor er veel gelegenheid is om ervaringen uit te wisselen. Hierdoor is persoonlijk contact leggen met vakgenoten laagdrempelig. De avonden zijn gericht op het leren en inspireren van elkaar. Je investeert in je rol als (interim) financial en in je netwerk. En zeker niet onbelangrijk: we eten en drinken samen!

Dus kijk voor meer informatie op http://www.financialsmeetfinancials.nl/

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

© ForFinancials