Nieuws

Event De kracht van je overtuiging

8 juni 2017

Wat houdt jóu tegen om;
*de cijfers te presenteren voor het MT?
*de CFO of Manager Finance aan te spreken op zijn gedrag?
*de volgende stap te maken in je loopbaan?
20 juni komt trainer Maria van de Ven naar Culemborg om een workshop te geven over 'De kracht van je overtuiging".

Het thema van Financials meet Financials van 20 juni is De kracht van je overtuiging.
Hoe jouw overtuigingen je groei in je loopbaan kunnen versterken.

Wat houdt jóu tegen om;

 • de cijfers te presenteren voor het MT?
 • de CFO of Manager Finance aan te spreken op zijn gedrag?
 • de volgende stap te maken in je loopbaan?
 • ben jij je bewust van de gedachte(-n) die je belemmerende?
 • Als Financial heb je waarschijnlijk geleerd te werken met, en te vertrouwen op feiten. Dat wat niet bewezen is of niet kan worden beredeneerd is wellicht niet betrouwbaar. Echter; we zijn ons vaak niet bewust hoe feiten tot stand zijn gekomen en hoe ze als waarheden in ons voortleven. Ze kunnen helpend zijn of juist beperkend. We noemen ze in deze workshop Overtuigingen.

  Het gaat in deze workshop over de kracht van ondersteunende overtuigingen. Heel de dag door hebben we gemiddeld zo’n 70.000 gedachten. Bewust of onbewust vertrouwen we op onze gedachten die onze basis vormen van wat we geloven en vinden van onszelf, van anderen,   van onze omgeving en de wereld. Dat zijn onze overtuigingen die gevormd worden door onze opvoeding, de cultuur waarin we opgroeien en wonen, de ervaringen die we opdoen in het leven en door ons karakter.

  Ze zijn de basis van ons gedrag, onze keuzes die we bewust of onbewust maken en de houding die we aannemen in situaties op ons werk en in ons privéleven.
  Overtuigingen kunnen heel krachtig zijn en ons stimuleren of belemmeren in ons leven en werk.
  Bewustwording van onze overtuigingen kan ons daarom helpen onze persoonlijke en professionele groei te versterken.

  Over de trainer

  De workshop wordt verzorgd door Maria van de Ven. Maria is werkzaam als trainer en coach vanuit Art of Growing.
  Ze heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen in diverse organisaties en kiest daarbij voor een aanpak die is afgestemd op de persoon en de persoonlijke situatie.

  Financials meet financials

  Financials meet financials avonden geven je de mogelijkheid om als Financial op een ontspannen en informele manier stil te staan bij je rol als (interim) finance professional.

  Elke bijeenkomst wordt begeleid door Manon Janssen of Joost van Beek. De Financials meet Financials bijeenkomsten hebben als centrale thema persoonlijke ontwikkeling. Ervaren sprekers geven  je nieuwe inzichten en inspiratie, zullen je aan het denken zetten en je bewustwording vergroten . Daarnaast vergroten de bijeenkomsten je netwerk en bieden je kansen op het gebied van financiële interimopdrachten, samenwerkingsverbanden of nieuwe financiële functies.

  De groepen zijn klein, waardoor er veel gelegenheid is om ervaringen uit te wisselen. Persoonlijk contact leggen met vakgenoten is hierdoor laagdrempelig. De avonden zijn gericht op het leren en inspireren van elkaar. Je investeert in je rol als (interim) financial en in je netwerk. En zeker niet onbelangrijk: we eten en drinken samen!

   

  Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

  © ForFinancials