Nieuws

Back in Business……

21 augustus 2019

Na een geweldige periode van ruim 7 maanden ben ik weer terug in Nederland en pak ik mijn werk als coach en intermediair vanuit ForFinancials weer op! In dit deel lees je meer over de periode vanaf 6 juli.

Na een geweldige periode van ruim 7 maanden ben ik weer terug in Nederland en pak ik mijn werk als coach en intermediair weer op! Dus ForFinancials is back in business!

Onderstaand volgt een terugblik van de afgelopen 6 weken; 6 juli vertrokken we vanuit Bonaire, waar ik een 1/2 jaar met mijn gezin gewoond had.  Vanuit Bonaire hadden we in dat jaar al 3 andere mooie Caribische eilanden, namelijk Saba, St. Maarten en Cuba, bezocht.

 

Het valt bijna niet samen te vatten……..

Van Bonaire vlogen we naar Bogotá. Ons vertrekpunt om Colombia te ontdekken in 3 weken. Wat een bijzonder land, met afwisselende natuur en historische steden als Bogotá, Medellín en Cartagena.

Colombia is ongeveer 28 keer zo groot als Nederland, dus we hadden 3 binnenlandse vluchten geboekt en verder reisden we met de (locale) bussen. Met de jongens hebben we mooie wandelingen gemaakt in Valle de Cocora, Guatapé en Tayrona Parc. Ook hebben we met een band door de rivier gedreven in Palomino. We bezochten een koffieplantage in Salento en hebben voor het eerst geparaglided over de stad Medellín.

Op 27 juli vlogen we vanuit Bogotá naar Miami, ook wel ‘the magic city’ door de Amerikanen genoemd. We huurden in Miami een auto en reisden door Florida, langs de oostkust omhoog tot en met St. Augustine. In Orlando bezochten we 2 van de vele pretparken en daarna reisden we via de westkust naar de leuke stad Naples.  Langs de Westkust kon je de dolfijnen vanuit de pier bewonderen en de alligators hebben we in Everglades National Park bezocht.

Tot slot hebben we de toeristische route over The Florida Keys tot en met Key West gemaakt en prachtig kunnen snorkelen in het Sombrero Reef.

We hebben genoten van dit sabbatical en zijn dankbaar dat we dit mochten meemaken. Nu weer met volle energie en nieuwe ideeën aan de slag met ForFinancials!

 

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

© ForFinancials