“Alles wat je aandacht geeft groeit!”

Wil je meer plezier uit je werk halen? Wil je meer inzicht op wat je drijft en belemmert? Moet je een lastige keuze maken? Wil je overtuigender en krachtiger communiceren? Wil je antwoorden hoe je jouw ontwikkeling kunt versnellen? Manon Janssen van ForFinancials inspireert, daagt je uit om uit jouw comfortzone te stappen en bezorgt je een groeiversneller.

Komen tot de kern van jouw vraag/ontwikkelpunt

Tijdens een intakegesprek brengt Manon samen met jou je vraag in kaart. Coachvragen kunnen betrekking hebben op onderwerpen als: presenteren en profileren, assertiviteit, persoonlijke effectiviteit, leidinggeven, omgaan met weerstand, etc. Zo komt ze samen met jou tot heldere doelen die de kern raken. Deze doelen legt ze met de gewenste zichtbare resultaten vooraf op schrift vast. Meten is weten.

Vakkundige coach

Manon is geregistreerd erkend coach bij St!R (Keurmerk voor professioneel begeleiden). Ze kent een groot arsenaal aan concrete tools en coachmethodieken. Ze past toe wat werkt bij de gecoachte. Manon inspireert, daagt uit, confronteert waar nodig en helpt om grenzen te verleggen of keuzes te maken. Manon is een enthousiaste inspirator die altijd een laagje dieper graaft. Haar kracht is vanuit aardse nuchterheid diepgang creëren in persoonlijk bewustzijn. In coaching verbindt ze zich met anderen, zodat ze door de juiste vragen te stellen hun (latente) potentieel en kwaliteiten tot leven kan laten komen. Haar stijl van coachen is inzicht gevend, energiek, ontwikkelings- en oplossingsgericht. Regelmatig intensief overleg met vakgenoten door middel van intervisie en supervisie houden haar scherp in haar vakgebied.

Maatwerk traject

Elke persoon en elke vraag is anders en vraagt om een ander traject. Daarom kun je kiezen uit drie 1 op 1 groei trajecten van anderhalf uur per sessie:

Quick-win coaching

  • gericht op voor een voor jou lastige situatie
  • 1 of 2 gesprekken

Impact

  • gericht op 1 doelstelling
  • 3 tot 6 gesprekken

Intensive

  • gericht op meerdere doelstellingen
  • 6 tot 12 gesprekken
  • wil je weten welk traject het beste bij jouw coachvraag aansluit? Of wil je eerst je coachvraag concreter krijgen?
  • in een adviesgesprek onderzoekt Manon wat je lastig vindt en welk traject het beste bij je coachvraag aansluit

Duurzaam resultaat

Vanuit resultaatgerichtheid en focus maakt Manon je ervan bewust waarom je soms het ene wenst en het andere doet. Ze spiegelt wat ze ziet, voelt en hoort en stelt confronterende vragen. Zo neem je weer de leiding over je eigen keuzes in plaats van geleid te worden. Voor langdurig resultaat is geen lang traject nodig!

Wil je weten wat coaching voor jou kan betekenen?

Manon belt je terug voor een 15 minuten gesprek. Geef kort aan wat er speelt en wat je lastig vindt in je werk. In 15 minuten kan Manon aangeven wat coaching voor je kan betekenen en wat een eerste gratis gesprek je gaat opleveren.

Het eerste gesprek is GRATIS. Kom snel naar Culemborg, dan komen we tot de kern.

“Manon is een goede coach! Ze kan heel goed voelen bij wie welke methodes goed werken en die tijdens gesprekken gebruiken. Ze durft je in de diepte te gooien, maar helpt je daarna naar boven te komen als een vernieuwde versie van jezelf!”

 

 

 

Natasha Solovyova, business controller TU Delft (individuele coaching)

“Mijn doel was om beter en meer draagvlak en connectie met de ander te creëren. Door het positieve en constructieve coachtraject met Manon was er bewustwording dat bepaalde zaken door een overvolle agenda naar de achtergrond verschoven en daardoor slechter liepen. Het traject heeft bij mij tot een opener houding gezorgd, waardoor zaken nu beter bespreekbaar zijn.”

Henk, DSM (individuele coaching)

“De individuele gesprekken met Manon heb ik als prettig ervaren. Er werd kritisch geluisterd en waar nodig werden er aanvullende vragen gesteld waardoor het onderwerp verder werd uitgediept. Manon heeft de gave om de “zwakke plekken” boven water te krijgen en bespreekbaar te maken. Het viel me op dat Manon in tempo met tools, tips, modellen, adviezen etc. kwam, ter ondersteuning voor het behalen van de doelstellingen.”

André, Philips (individuele coaching)

“Manon stuurde niet in een bepaalde richting, gaf me alle ruimte en tijd om zelf met inzicht en (daarmee) een oplossing te komen. Voor mij de beste aanpak. Zo zijn het geen “aangeleerde truukjes” geworden, maar ben ik echt bewust geworden van (effect) van gedrag. Hierdoor is het een onderdeel van mij geworden, en zal het ook veel beter beklijven. De gesprekken met Manon waren open, eerlijk vanwege het gevoelde vertrouwen.”

Simone, ABN AMRO (individuele coaching)

“Manon krijgt mensen in beweging waardoor iemand de beste versie van zichzelf kan worden. Zij weet namelijk de juiste snaar te raken. Van business controller tot kwantitatief modelleur en van “probleemgeval” tot “high-potential”. Ook op het gebied van team-coaching heeft Manon mij en mijn team geholpen om het beste uit elkaar te halen. Verbindingen leggen, inspireren en goed luisteren zijn de ingrediënten die ik haar met succes heb zien inzitten om mijzelf en mijn team naar een hoger niveau te tillen!

Julien Linger, Directeur Credit, Market & Operational Risk, De Volksbank / SNS Bank

Alle reviews

Twijfel je nog? Wil je weten wat coaching voor jou kan betekenen?

© ForFinancials